Prima pagină » Cancan » Cum se simte Mioara Roman. Fiica sa a făcut anunțul trist

Cum se simte Mioara Roman. Fiica sa a făcut anunțul trist

27 mai 2021, 09:46,
în Cancan

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare noutăți despre cum se simte Mioara Roman. Ajunsă la 80 de ani, fosta soție a lui Petre Roman suferă de mai multe afecțiuni, printre care și Parkinson.

Nevoită să se ducă la farmacie să îi ia rețeta de medicamente pentru următoarele două luni, Oana a rămas șocată atunci când a văzut cât de multe sunt.

Cum se simte Mioara Roman

Oana Roman a dat mai multe detalii pe o rețea de socializare despre starea de sănătate a mamei sale.

„Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este… ”, a povestit Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

Bătrânețea a lovit-o crunt pe Mioara Roman fiind diagnosticată cu o afecțiune gravă și periculoasă și care îi dă mari bătăi de cap.

A fost internată și o perioadă la un centru de recuperare, iar acum a revenit acasă la fiica sa. „Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă.

Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit! Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius.

Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, în urmă cu câteva luni, la Kanal D.

La începutul acestui an, Mioara Roman a fost operată de urgență din cauza unor probleme mai vechi de sănătate. Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns pe mâna medicilor din cauza unui punct de grăsime care s-a mărit și s-a infectat.

Petre Roman a dezvăluit după 14 ani motivul divorțului de Mioara Roman

Petre Roman, a dezvăluit în emisiunea moderată de Denise Rifai care a fost motivul divorțului de prima soție.

În anul 2007, după 34 de ani de căsnicie, Mioara Roman și Petre Roman au decis să meargă pe drumuri separate. Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și a rupt orice legătura cu fosta lui familie.

La vremea respectivă, gurile rele spuneau că motivul divorțului dintre Petre Roman și Mioara Român ar fi fost chiar Silvia Chifiriuc, cea cu care politicianul a făcut un copil.

„Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus Petre Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024