Prima pagină » National » Cum se simte minorul care a fost bătut de un bărbat în Hunedoara și ce s-a întâmplat cu agresorul

Cum se simte minorul care a fost bătut de un bărbat în Hunedoara și ce s-a întâmplat cu agresorul

08 feb. 2021, 10:36,
BZI.ro, în National

Un incident extrem de grav a avut loc în județul Hunedoara duminică. Un copil de 13 ani a fost agresat de propriul său unchi într-un parc, după ce acesta s-ar fi ciondănit cu verișorul său mai mic. Se pare că nici fiul agresorului nu a scăpat, pentru că și acestuia i-a aplicat o corecție. Copilul mai mare a fost transportat de urgență la spital, iar bătăușul a fost arestat.

A dat de pământ cu nepotul său
Imagini şocante s-au petrecut la loc de joacă din Hunedoara. Doi copii s-au certat, după care tatăl unuia dintre ei a vrut să facă dreptate și a ales un mod extrem de nepotrivit. Când a aflat că fiul său s-a certat cu cineva, a coborât în parc și a mers direct la băiatul de 13 ani și a dat cu el de pământ.

″În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta şi, într-un moment de furie, l-a trântit la pământ, după care a plecat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

În acel moment, cel mic nu se mai mișca și nu a schițat niciun sunet. Imaginile făcute publice în mediul online de către un martor au devenit virale. Cei din jur s-au speriat când au văzut că cel mic era imobilizat la pământ și au chemat ambulanța.

Care este starea minorului

„Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani şi a rămas internat, pentru investigaţii mai amănunţite (se pare că starea lui este bună). Minorul de 13 ani se pare că se afla în parc neînsoţit. Autorul nu figurează cu antecedente penale şi a fost reţinut pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Conform primelor informații, agresorul a fost dus la locul faptei pentru a fi făcută reconstituirea și a fost arestat pentru 24 de ore. Bărbatul de 29 de ani era chiar unchiul băiatului. Acesta l-a lovit chiar și pe fiul său în văzul tuturor.

În urma anchetei, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi violenţă în familie, dar şi de tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

VIDEO AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *