Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum se simte Mihai Albu, la trei luni după ce a fost diagnosticat cu cancer. Ce spun rezultatele analizelor

Cum se simte Mihai Albu, la trei luni după ce a fost diagnosticat cu cancer. Ce spun rezultatele analizelor

05 aug. 2024, 18:41,
în Cancan ultimă oră

Mihai Albu a dezvăluit cum se simte, la trei luni după ce a fost diagnosticat cu cancer. Iată ce spun rezultatele analize. Ce a mărturisit îndrăgitul desinger, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Mihai Albu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de la noi din țară, a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer pe data de 9 mai. Vestea a venit ca un fulger pentru toată lumea!

Cele mai noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Albu

Fostul soț al Iuliei Albu a revenit deja la atelier, iar acolo își găsește și mai mult puterea. În prezent, Mihai Albu se bucură de zece zile de concediu.

Cunoscutul designer îi este recunoscător partenerei sale, care a fost alături de el în fiecare moment.

„Sunt bine. Acum o lună am făcut o analiză care arată foarte bine și sunt foarte încântat. Este o analiză care intră în rutina celor cu boala asta. Se face această analiză o dată la trei luni. (…) Arată un nivel care dacă este crescut trebuie început un tratament, probabil oncologic sau orice alt tratament. Eu sunt bine, sunt încântat, sunt în concediu. Am revenit la atelier, primesc clientele, totul merge bine. Acum mi-am permis și zece zile de concediu. Sunt încântat și că acum o am alături pe partenera mea. În momentul în care ajung la atelier și intru în rutina zilnică, de a vorbi cu clientele mele, de a desena, de a concepe tot felul de proiecte, mă ține ancorat. Dintotdeauna acesta a fost un hobby pentru mine”, a mărturisit Mihai Albu, pentru Antena Stars.

Cunoscutul designer, vacanță alături de parteneră și fiica lui

Mihai Albu s-a bucurat de o vacanță de vis alături de partenera și fiica lui. Cei trei au petrecut momente emoționante în Moldova! Cunoscutul desinger vrea să meargă curând și pe litoralul românesc.

„Mă simt foarte bine în mediul meu acela de creație. Chiar vă spuneam, acum câteva zile am fost plecat împreună cu iubita mea, dar și cu fetița mea, trei zile în Moldova. A fost foarte frumos și le-am avut alături de mine pe cele mai importante femei din viața mea. A fost superb. Acum o să mai plecăm la mare și să mai vedem unde. 10 zile de relaxare. A fost și suferință, multă muncă. În sfârșit, e o perioadă bine meritată. În septembrie va trebui să mai repet acea analiză care am speranța că va ieși tot în cote normale. (…) Mă și las pe mâna specialiștilor, cumva să mi se spună ce am de făcut, cum trebuie făcut, dar am și o gândire pozitivă și mă încred și în forțele mele, dar și a celor din jurul meu”, a mai spus celebrul designer.

Îndrăgitul designer va repeta analiza respectivă în luna septembrie și speră că totul va fi bine. Mihai Albu gândește pozitiv și are încredere în propriile forțe, dar totodată ține cont de recomandările făcute de medici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *