Prima pagină » Cultural » Cum se simte Maria Ciobanu. Detalii de ultimă oră despre starea acesteia

Cum se simte Maria Ciobanu. Detalii de ultimă oră despre starea acesteia

01 oct. 2024, 09:21,
Cezar Bulgaru în Cultural

Maria Ciobanu a vorbit recent despre cum se simte și care este starea ei de când a revenit în România.

Artista s-a întors definitiv în România, după o lungă perioadă petrecută în Statele Unite. Cântăreața a mărturisit că, deși s-a simțit foarte bine în America, nimic nu se compară cu sentimentul de a fi acasă.

Cum se simte Maria Ciobanu

Interpreta de folclor a subliniat că nimic nu se compară cu bucuria de a fi pe meleagurile natale, exprimându-și entuziasmul de a se afla din nou acasă. De asemenea, artista a adăugat că nu doar reîntoarcerea în România o face fericită, ci și faptul că acum are alături copiii și nepoții.

„Cel mai bine mă simt și în America, dar cel mai bine mă simt în România, acasă la mine și mă bucur că au venit și ei și sunt fericită că sunt cu ei lângă mine(…) Mă rog la Dumnezeu să mi-i țină sănătoși (n.r. pe copii și pe nepoți), dar și pe mine cât o mai vrea El. Dumnezeu a fost bun cu noi că ne-a dat așa copii talentați, cu aptitudini muzicale și mă bucur de ei și îi mulțumesc bunului Dumnezeu.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat așa copii și nepoți”, a declarat Maria Ciobanu, pentru un post TV.

De ce a revenit în țară artista

Cu ceva timp în urmă, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, a făcut declarații referitoare la Maria Ciobanu, după ce a întâlnit-o din nou în Statele Unite. El a precizat că artista se află într-o stare foarte bună de sănătate, menționând că tocmai problemele medicale au fost motivul pentru care aceasta a decis să se mute peste Ocean.

”Pe Maria Ciobanu am revăzut-o recent, când eu și soția mea am fost plecați în turneu, în America. Dar mereu când ajungem acolo, stăm cu ea la povești, suntem și prieteni de familie, avem atâtea amintiri frumoase împreună din timpul concertelor. Maria Ciobanu este bine cu sănătatea, la vârsta dânsei. De fapt, ea a plecat din România din cauza problemelor de sănătate, are un fel de astm, din câte am înțeles. Clima de acolo, din California, îi priește însă mai bine decât cea din România”, a declarat Bebe Mihu, pentru Playtech.

Cine este Maria Ciobanu

Maria Ciobanu este o renumită interpretă de muzică populară din România, cunoscută pentru vocea sa puternică și interpretările autentice ale folclorului românesc. Supranumită „Ciocârlia cântecului popular românesc”, ea a contribuit semnificativ la promovarea tradițiilor și culturii naționale printr-un repertoriu vast de melodii populare, în special din zona Olteniei.

De-a lungul carierei sale, Maria Ciobanu a avut o activitate intensă pe scena muzicală, fiind apreciată atât în România, cât și în comunitățile românești din străinătate. A fost recompensată cu numeroase premii și distincții pentru contribuțiile sale la muzica populară. Deși a locuit o perioadă în Statele Unite, artista s-a întors recent în România, unde continuă să fie o figură respectată în cultura românească.

Recent, Maria Ciobanu a spus cum se simte și care este movitul pentru care a revenit din America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`