Prima pagină » Cancan » Cum se simte Laurette Atindehou după scandalul de la hotel. Noi vești despre celebra mulatră

Cum se simte Laurette Atindehou după scandalul de la hotel. Noi vești despre celebra mulatră

22 sept. 2021, 11:18,
BZI.ro, în Cancan

Laurette Atindehou s-a împăcat cu iubitul ei Magaye Gueye, iar lumea vorbește că bat clopotele de nuntă. Frumoasa mulatră a fost implicată într-un mare scandal, în urmă cu ceva timp, atunci când a fost bătută într-un hotel din Capitală.

Acum, Laurette Atindehou are toate motivele să zâmbească din nou după ce s-a împăcat cu fotbalistul Magaye Gueye. Mai mult decât atât, se pare că cei doi nu vor să mai piardă timpul și sunt gata să se așeze la casa lor.

Laurette Atindehou, relație cu năbădăi cu Magaye Gueye

Cu toate că de-a lungul timpului relația lor a avut parte de suișuri și coborâșuri, acum lucrurile par să se fi așezat. Laurette și Magaye sunt mai fericiți ca niciodată, iar mulatra are numai cuvinte de laudă pentru partenerul ei.

„Joacă fotbal foarte bine. Este un fotbalist foarte bun și chiar e un băiat foarte, foarte talentat. Avem și planuri de viitor. (…) Planuri serioase, da, există și planuri serioase, dar nu vreau să discut despre relația mea.”, a declarat Laurette Atindehou la Antena Stars.

Cu toate că nu a avut prea mult noroc în dragoste, Laurette nu își pierde niciodată zâmbetul de pe buze și crede în continuare cu tărie în căsnicie. După întreg scandalul în care a fost implicată, vedeta a ales acum să mai acorde o șansă iubirii dintre ea și celebrul fotbalist.

„Am avut și perioade grele, dar important este când ai perioade grele în viață să te ridici mai puternică decât ai fost.

În primul rând este Dumnezeu care ne ajută, pentru că fără el nu faci nimic, dar la un moment dat în viață Dumnezeu pregătește pentru tine o persoană potrivită care îți apare în viață atunci când te aștepți mai puțin.”, a mai spus emoționată Laurette.

Laurette a pozat nud în trecut

În trecut, Laurette se declara o susținătoare a echipei Steaua pentru care a realizat un pictorial de-a dreptul fierbinte.

Ipostazele acestea nu îi sunt deloc străine. Laurette Atindehou a știut mereu să încingă mințile bărbaților prin aparițiile sale. De-a lungul timpului, despre aceasta s-a zvonit că ar fi avut o relație și cu celebrul om de afaceri Ion Țiriac. Aceștia au fost surprinși la malul mării împreună, iar presa de monden a ținut mult timp pe prima pagina relația dintre ei.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!”, mărturisea Laurette Atindehou la acea vreme.

În prezent focoasa mulatră este gata să își deschidă un salon de masaj în zona Calea Moşilor-Bucur Obor din Capitală.

„Îmi deschid salon de masaj şi manichiură. Prin februarie am început toate demersurile şi vom fi gata luna aceasta, în septembrie. Este o vilă care are o suprafaţă de 160 mp şi pe care o vom amenaja pentru serviciile de masaj şi manichiură-pedichiură. Am adus o parte din mobilier din Italia, am mai luat de la furnizori şi de la alte firme specializate.

Vom avea 6 angajate, iar cei interesaţi vor putea face orice tip de masaj doresc. De relaxare, anticelulitic, cu pietre vulcanice, terapeutic sau cu bambus. Iar la serviciile de mani-pedi vom avea personal specializat, de asemenea. Încă nu am ajuns să stabilim lista de preţuri, pentru că mai avem multe alte lucruri de pus la punct. Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot creşte copilul”, a povestit Laurette Atindehou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *