Prima pagină » Cancan » Cum se simte fetița Cristinei Cioran. Vedeta a oferit noi informați

Cum se simte fetița Cristinei Cioran. Vedeta a oferit noi informați

26 iul. 2021, 09:26,
BZI.ro, în Cancan

După ce a născut prematur, noi detalii despre cum se simte fetița Cristinei Cioran au fost făcute publice. Vedeta a oferit noi informații cu privire la copilul pe care și l-a dorit extrem de mult. Potrivit acesteia, bebelușul a rămas încă internat în spital.

Actrița a publicat pe pagina ei de Instagram o imagine, prima de altfel după fericitul eveniment, în care apare zâmbitoare, alături de iubitul ei.

Cum se simte fetița Cristinei Cioran

Vedeta a postat pe o rețea de socializare o imagine alături de iubitul ei și a transmis un mesaj celer care o urmăresc.

„44, happy mom, happy wife! Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat să răspund tuturor și sper să nu vă supărați pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor.

Suntem optimiști și convinși că Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai stă acolo până crește suficient că să poată fi luată acasă! M au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajările voastre! Va mulțumesc mult pentru urări și abia aștept să vă dau vești!”, a scris vedeta pe Instagram.

Cristina Cioran trebuia să nască în septembrie

Cristina Cioran ar fi trebuit să nască în luna septembrie, însă micuța Ema a ales să vină mai devreme pe lume, pe 17 iulie. Imediat după ce născut prematur, actrița a postat pe pagina sa de Intagram un mesaj în care îi ruga pe toți cei care o urmăresc să se roage pentru fiica ei.

”Sunt puternică. Și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, spunea Cristina Cioran la puțin timp după naștere.

În ciuda faptului că a trecut printr-un adevărat calvar, iar emoțiile au atins cote maxime, Cristina Cioran nu a vrut să cheme un preot la spital. Cei doi părinți cred în divinitate și sunt siguri că micuța Ema va supraviețui și o vor putea creștina așa cum se cuvine.

Cine este Cristina Cioran

Cristina Cioran s-a născut pe 24.07. 1977 la Constanța. Cunoscută mai ales din telenovelele „Numai iubirea” și „Păcatele Evei”, difuzate de postul Acasă TV, Cristina Cioran a debutat în cinematografie cu rolul Margo din filmul omonim. Absolventa a Facultății de actorie – clasa Victor Radovici, Ion Lucian – din cadrul Universității Hyperion, Cristina a trecut de la teatru la emisiuni de televiziune și mai nou – la film.

Cristina a devenit cunoscută publicului ca prezentatoare TV a emisiunilor „Dadacă”, „Cu dadacă în bucătărie” și „Acasă în bucătărie”, dar în paralel și-a continuat activitatea în teatru. Cu musicalul „Andie Musik”, o coproducție Anglia – România, a fost plecată în turnee în Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Germania, Franța, Elveția. Era deja vedeta postului Acasă TV când i s-a oferit rolul Laurei din prima telenovela românească, „Numai iubirea”.

Au urmat firesc: un alt rol în „Păcatele Evei”, o altă telenovelă realizată de Acasă Tv și rolul principal în lungmetrajul Margo, în regia lui Ioan Carmazan. Maia Morgenstern, cu care Cristina a lucrat în Margo, spune despre ea:

„Am lucrat foarte bine împreună. Cristina este un om deschis, receptiv, fermecător și plin de umor. Ne-am întâlnit în studiourile din Buftea, am repetat și ne-am bucurat de susținere totală din partea echipei și a regizorului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *