Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum se simte, după externare, Alexandru Arșinel. Vineri, 4 iunie, actorul împlinește 82 de ani

Cum se simte, după externare, Alexandru Arșinel. Vineri, 4 iunie, actorul împlinește 82 de ani

04 iun. 2021, 09:34,
în Cancan ultimă oră

 

Alexandru Arșinel a trecut peste o cumpăna mare, dar în continuare trebuie să respecte niște pași indicați de medic pentru a se reface complet. Marele actor a luat Covid-19 la două luni după ce s-a imunizat complet împotriva virusului. Și el și soția lui au fost internați în spital unde au petrecut și sărbătorile Pascale. Din fericire, amândoi și-au revenit și acum sunt la Sinaia.

Cum se simte acum Alexandru Arșinel
Marele actor și soția sa sunt acum la Sinaia unde se bucură de natură și de aer curat. Au trecut printr-o perioadă grea, dar acum sunt mult mai bine. Într-o intervenție telefonică la Antena Stars, actorul a infirmat informațiile cum că merge săptămânal la spital. E drept, urmează niște pași stricți ca să-și revină complet după ce a fost infectat cu Covid-19, dar nu e vorba de o dependență de spital.

Iată ce a declarat maestrul Arșinel:

Nu e adevărat că trebuie să merg săptămânal la spital. Nici n-am știut când am fost internat cu soția că am nevoie neapărată de oxigen, cu toate că în această suferință oxigenul este de bază. E nevoie de un control periodic la cei care au trecut prin această pandemie și au și fost marcați cât de cât, pentru că nu se poate altfel. La mine a intervenit peste un transplant de rinichi această suferință, ceea ce nu a fost o glumă, a spus actorul.

Alexandru Arșinel nerăbdător să revină pe scena teatrului
A așteptat nespus să fie externat ca să revină pe scena teatrului, locul pe care îl iubește atât de mult și care este pentru el, a doua casă. Alexandru Arșinel este director și actor al Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București.

Alexandru Arșinel împlinește vineri, 4 iunie 2021, 82 de ani. Actorul își va sărbători ziua de naștere împreună cu familia, la Sinaia. Începutul de an nu a fost unul ușor pentru marele actor, dar a reușit să treacă peste această cumpănă și iată că mâine are un motiv de bucurie și sărbătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`