Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum se simte Alina Laufer, după șase săptămâni de la naștere. Ce se întâmplă acum cu gemenii

Cum se simte Alina Laufer, după șase săptămâni de la naștere. Ce se întâmplă acum cu gemenii

24 mart. 2021, 10:25,
în Cancan ultimă oră

Alina Laufer trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta a devenit mamă din nou, iar de data aceasta a fost binecuvântată cu gemeni. Totuși, situația a fost foarte fragilă, mai ales la început, pentru că Alina a născut prematur și de șase săptămâni stă în spital, unde atât ea, cât și cei mici au beneficiat de atenția sporită a medicilor.

Gemenii Alinei Laufer au luat în greutate

Alina Laufer a trecut prin toate stările posibile de când a devenit mamă pentru a doua oară. Frumoasa vedetă a născut prematur, la doar 29 de săptămâni, iar acum încă se află cu cei mici la Maternitatea Giulești, unde aceștia beneficiază de cele mai bune îngrijiri medicale.

Alina a declarat că cei mici au luat considerabil în greutate și deja cântăresc peste 2 kilograme, la aproape șase săptămâni de când se află în spital. Chiar și Alina se simte mai bine și arde de nerăbdare să ajungă acasă, unde Ilan îi așteaptă cu camera micuților pregătită.

Gemenii vor putea ieși din spital după ce vor mai lua în greutate. Ei nu mai sunt alimentați prin gavaj și au început acum să mănânce de la biberon. Proaspăta mămică deja a început să se stresezeși să-și facă probleme din cauza faptului că are doi copii, dar o să aibă parte acasă de ajutorul celor dragi.

„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Nu mai mănâncă prin gavaj deja, încercăm cu biberonul.

În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor’, a dezvăluit Alina la o emisiune TV.

Alina Laufer a trecut cu bine peste naștere
Alina mărturisește că a avut mari emoții după ce a născut, pentru că știe cât de greu este când copiii se nasc prematur. Acum s-a liniștit și face tot ce poate pentru a nu plânge și pentru a nu le transmite celor mici starea ei. În salonul în care se află internată, ea este cunoscută pentru modul în care reușește să le ridice moralul celorlalți și pentru optimismul de care dă dovadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`