Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum se răsfață Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în Maldive. Ce dataliu i-a dat de gol că sunt împreună

Cum se răsfață Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în Maldive. Ce dataliu i-a dat de gol că sunt împreună

10 ian. 2021, 21:45,
în Cancan ultimă oră

Aflați în Maldive, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se feresc să se afișeze pe social media, însă, diva s-a dat singură de gol în legătură cu acest “mic secret”. În plus, astăzi, fosta prezentatoare a împărtășit fanilor o parte din surpriza pe care o pregătește.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, amintiri de neuitat în Maldive

Da… se pare că povestea începută între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău de Crăciun în Poiana Brașov s-a “consolidat” în Dubai, iar acum înflorește pe plajele superbe ale Oceanului Indian. Celebra blondă a strâns deja o mulțime de amintiri prețioase în Maldive și, desigur, fotografiile sunt realizate de cel care, în acte, este încă soțul Claudiei Pătrășcanu.

Azi, fosta moderatoare de la Kanal D a publicat o scurtă filmare în timp ce se afla la o terasă, iar în cadru apar două pahare, dar și o pereche de ochelari de soare pentru bărbați. Mai mult, pe o altă înregistrare, ea a ales următoarele versuri: “Hai, zi-mi ce-ți cântă dragostea / Atunci când mă privești așa” din hitul lansat de cântăreața Roxen.

Un alt detaliu deloc de neglijat sunt cele două pahare cu smoothie-uri, aflate pe tava plutitoare din piscina în care s-a lăsat astăzi pozată fosta soție a lui Alex Bodi. Mulți dintre internauți sunt convinși că unul este, de fapt, al lui Gabi Bădălău, care a imortalizat de altfel imaginea. Postarea vedetei a fost însoțită de următorul mesaj scris în limba engleză:

“I eat glitter for breakfast then i sparkle all day #blessed #glamour #maldives #fourseasonmaldives #lovemylife #bussinesswoman #newproject #comingsoon #goodvibes #happy #maldives #heaven #breakfast #spoiled #loved #relax #tan #sun #thebestisyettocome #luxurylifestyle”, care se traduce astfel: “Mănânc sclipici la micul dejun, apoi strălucesc toată ziua #binecuvântată #SexApel #maldive #fourseasonmaldives #ÎmiIubescViața #FemeieDeAfaceri #ProiectNou #ÎnCurând #VibrațiiBune #fericită #maldive #rai #MiculDejun #răsfățată #iubită #relaxare #bronz #soare #CeEsteMaiBunUrmeazăSăVină #StilDeViațăLuxos”.

Bianca Drăgușanu a stârnit curiozitatea multora după ce a publicat o poză cu un cuplu care se plimbă pe o plajă splendide din Maldive. Câțiva dintre fanii vedetei bănuiesc că, de fapt, în imagine ar fi ea și Gabi Bădălău, având în vedere că a pus un gif în formă de inimă roșie.

“Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată, nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”, a declarat Bianca Drăgușanu după ce a fost surprinsă în compania lui Gabi Bădălău în Dubai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024