Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum se protejează mama Geta de hoți, după ce le-a fost furat seiful. Femeia a luat măsuri drastice

Cum se protejează mama Geta de hoți, după ce le-a fost furat seiful. Femeia a luat măsuri drastice

08 nov. 2022, 14:05, 1 ,
în Radio

Mama Geta a luat măsuri suplimentare de protecție  după ce casa le-a fost călcată de hoți, care au furat un seif cu o sumă imensă de bani. Cu toate că a promis o recompensă consistentă, Culiță Sterp nu a reușit să afle nimic concret cu privire la jaf. Și totuși, mama Geta și copiii ei au anumite bănuieli cu privire la cei care le-au sustras banii din casă.

În vară, familia Sterp, mai precis Culiță, a rămas fără o sumă impresionantă după ce persoane necunoscute au intrat în casa lor din Hațeg. Atunci, profitând de faptul că nu era nimeni acasă, hoții au furat un seif de peste 100 de kilograme. În el se afla o sumă foarte mare de bani, undeva la vreo 200 de mii de euro. Poliția a fost la fața locului și a făcut cercetări până în prezent nu s-a făcut nicio arestare.

Cum se protejează mama Geta de hoți

Mama Geta a dezvăluit că după ce i s-a spart casa, nu poate să mai lase gospodăria ca înainte. Femeia are o gospodărie mare prin munca şi cinstea de care a dat dovada zeci de ani şi mai ales prin câte greutăţi a trecut. Cu toate acestea a fost mereu o femeie primitoare care, din multul sau puţinul pe care l-a avut, a împărţit şi cu restul.

De multe ori, străinii i-au călcat pragul pentru a o cunoaşte şi a face poze cu celebra mama Geta. Autocare sau maşini întregi au oprit în faţa casei familiei Sterp, iar ea, cu ospitalitatea în sânge, i-a primit şi i-a servit cu ce a avut. Cu toate acestea, femeia a hotărât ca totul să înceteze odată cu furtul seifului din casă. Nici până în ziua de azi, hoţii nu au fost găsiţi şi nici banii recuperaţi, fiind vorba de munca lui Culita Sterp de pe urma cântărilor.

„Au venit prea mulți oameni și la noi în casa și la poartă. Noi am fost prea buni și permisivi. Ai venit la mine, te-am cunoscut, dar te scap la baie, du-te și caută-l. Suntem prea buni și proşti. Vă rog, din suflet, cei care ne scrieți, nu mai venit să faceți o poză pentru că nu e ok să vii la om în casă. Nu e normal să vii să îmi bubui în poartă, să nu mă odihnesc nici duminica, mai ales după ce ni s-a întâmplat. Puteți veni la magazin, sunt ori eu, ori mama, acasă nu e ok să mergi la om. Câți am primit în curte, cine o fi furat banii?!”, a precizat Getuța, fiica cea mică.

Nu mai vor turiști în curte

Așadar, membrii familiei Sterp au lăsat deoparte ospitalitatea și nu mai vor picior de turist în curte. În plus, mama Geta s-a învăţat minte şi, de fiecare dată când pleacă de acasă, încuie bine uşile. Mai mult, ca măsură suplimentară, femeia a mai recurs la câteva mijloace să îşi apere proprietatea de hoţi. Nu a spus concret despre ce este vorba, însă cel mai probabil are un câine care să-i păzească proprietatea.

Getuța: „Îți încui ușile să nu mai vină hoții?”
Mama Geta: „Da, încui ușa să nu mai vină hoții. Oricum, am paznic acasă. Am paznic de paznic”, a dezvăluit mama lui Culiță Sterp.

Comentarii
  • Sictir, sictir, sictir, sterpilor/sterililor, sunteți doar niște jeguri băgate în seamă de presă !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *