Prima pagină » Culinar » Cum se prepară salata italiană cu fasole
Cum se prepară salata italiană cu fasole

Cum se prepară salata italiană cu fasole

01 apr. 2020, 12:10,
în Culinar

Consideri că te-ai răsfăţat în această perioadă din punct de vedere culinar? Ei bine, îţi propunem să optezi pentru această reţetă italiană de fasole. Ai nevoie de câteva ingrediente.

Ingrediente:

– 150 de grame de rucola
– 150 de grame de baby spanac
– trei roşi
– 100 de grame de fasole albă
– 100 de grame de porumb fiert
– un ou fiert
– sare şi piper, după gust

Pentru dressing:

– trei linguri de oţet balsamic
– trei linguri de ulei de măsline
– 10 frunze de busuioc verde
– sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Spală bine frunzele de salată, după care rupe-le în bucăţi mari şi pune-le într-un bol. Clăteşte boabele de fasole şi de porumb, iar apoi lasă-le la scurs. Între timp fierbe oul şi taie roşiile.

Adaugă porumbul şi fasolea peste frunzele de salată, dar şi roşiile şi oul tăiat. Între timp, într-un bol, amestecă ingredientele pentru dressing şi pune-le peste legume. O poţi servi cu crutoane ori cu foccacia şi, de asemeena, poţi să adaugi şi măsline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *