Prima pagină » Culinar » Cum se prepară puiul cu parmezan – Cea mai bună reţetă
Cum se prepară puiul cu parmezan - Cea mai bună reţetă

Cum se prepară puiul cu parmezan – Cea mai bună reţetă

16 ian. 2020, 10:32,
în Culinar

Cea mai bună reţetă de pui cu parmezan se găteşte super rapid şi e delicioasă, motiv pentru care îţi propunem să o încerci. Poate fi potrivită pentru prânz, dar şi pentru cină, fiind o variantă mai sănătoasă a şniţelului.
Cea mai bună reţetă de pui cu parmezan este reprezentată de pui în crustă de parmezan, pe care îl poţi face atât la cuptor sau să-l prăjeşti în tigaie.

Ingrediente:

  • – 600 de grame de piept de pui
    – 150 de grame de parmezan râs mărunt
    – două ouă
    – 100 de grame de pesmet
    – sare şi piper, după gust
    – rozmarin
    – pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui sub formă de fâşii subţiri, iar apoi condimentează cu sare şi piper. Ulterior, pregăteşte trei boluri în care să pui parmezanul râs, în altul ouăle bătute şi în altul pesmetul. Taie apoi pătrunjelul verde şi amestecă-l cu ouăle bătute, împreună cu rozmarinul.

Încinge tigaia, iar apoi trece fiecare bucată de pui prin parmezan, însă ai grijă să scuturi excesul, după care trece-le prin ouăle bătute şi prin pesmet. Consumă puiul în crustă de parmezan cu o salată de murături asortate sau cu orez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`