Prima pagină » Culinar » Craciun si Revelion » Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu
Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu

Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu

19 dec. 2016, 17:04,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:585547;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Lebarul (germ. Leberwurst) este un preparat traditional pe masa de Craciun. Este un carnat pe baza de organe – in special ficat asezonat cu multe mirodenii, pregatit dupa diverse retete si foarte popular in multe tari din Europa.

Ingrediente:

1 kg de ficat de porc 
1 kg de gusa de porc 
1 inima de porc 
2 rinichi de porc 
2 metri de mate groase de porc 
1 ceapa 
2 foi de dafin 
1 crenguta de cimbru 
1 lingurita de piper boabe 
1 lingurita de sare

Mod de preparare pe www.culinar.bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`