Prima pagină » Culinar » Cum se prepară ciorba de varză cu sfeclă roşie
Cum se prepară ciorba de varză cu sfeclă roşie

Cum se prepară ciorba de varză cu sfeclă roşie

22 ian. 2020, 09:54,
în Culinar

Dacă vrei să mănânci sănătos, dar nu ştii ce să mai găteşti îţi propunem să încerci ciorbă de varză cu sfeclă roşie.

Ingrediente:

  • 300 g varză acră
    2 sfecle roşii
    250 g carne afumată
    1 ceapă
    1 morcov
    1 ardei capia
    1-2 linguri ulei
    3 cartofi
    2 căţei usturoi
    sare
    piper
    300 ml zeamă de varză
    verdeaţă
    smântână

Mod de preparare:

Tai varza fin şi o storci. Pui carnea tăiată cubuleţe în 3-4 litri de apă, spumuieşti de câte ori este cazul şi o fierbi la foc domol. Între timp, speli şi tai restul legumelor, iar sfecla o dai prin răzătoare. Le adaugi în oală împreună cu varza, mai puţin sfecla, şi le laşi până se înmoaie. Adaugi sfecla, torni zeama de varză şi le mai fierbi 20 de minute. Potriveşti gustul de sare şi piper. Serveşti ciorba presărată cu verdeaţa preferată şi cu smântână, după gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
30 noiembrie 2024
30 noiembrie 2024