Prima pagină » Culinar » Sosuri » Cum se prepară cel mai bun sos de ciuperci
Cum se prepară cel mai bun sos de ciuperci

Cum se prepară cel mai bun sos de ciuperci

08 oct. 2019, 13:11,
Echipa BZI.ro în Bzi.ro
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:616716;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Taie o ceapă mărunt, și călește-o în ulei timp de 4-5 minute în timp ce amesteci. Peste ceapă, adăugă ciupercile champignon tăiate și călește-le timp de 5 minute la foc mare. Dacă este nevoie, adăugă mai mult ulei, sare și piper. Toarnă un pahar cu apă pentru a crea un mediu lichid pentru a fierbe ciupercuțele. Atunci când sunt gata, adăugă peste ciuperci smântână pentru gătit și mai las-o 5 minute pe foc. La final adaugă 3 căței de usturoi tăiați mărunt și închide focul!

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 noiembrie 2024
21 noiembrie 2024