Prima pagină » Cancan » Cum se poartă mama Geta cu Denisa Coțolan. Tânăra a filmat totul

Cum se poartă mama Geta cu Denisa Coțolan. Tânăra a filmat totul

24 ian. 2024, 15:09,
în Cancan

Denisa Coțolan a vrut să arate tuturor care este, de fapt, relația ei cu mama Geta. Astfel, gestul pe care l-a făcut femeia față de ea spune totul.

Denisa Coțolan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iancu Sterp și nu mai este mult până când cei doi își vor întemeia o familie, asta pentru că deja tânărul a cerut-o de soție pe frumoasă lui parteneră și urmează să se căsătorească.

Cum se poartă mama Geta cu Denisa Coțolan

Ei bine, se pare că șatena s-a integrat foarte bine în familia viitorului soț, asta pentru că de curând, Denisa a vrut să arate tuturor că soacra ei, mama Geta, o iubește la maxim.

Sora lui Iancu Sterp a mers la Denisa Coțolan pentru a-i duce un pachet pe care mama Geta îl pregătise special pentru ea, iar tânăra a filmat totul, postând ulterior clipul pe rețelele de socializare, semn că șatena are o relație bună cu întreaga familie a lui Iancu Sterp.

„Geta Sterp: Bună, scumpa mea! Excluzând cum arăt, că vin de pe la oi și cât sunt de murdară, uite ce ți-a trimis soacra ta să mănânci! Pâine prăjită cu cârnat din ăsta de casă, ceapă roșie și acolo ai orez cu cocos, să-ți alini dorul de Iancu.

Denisa Coțolan: Să vedeți ce soacră bună am! Și cumnată și harnică!”, a fost conversația pe care cele două au avut-o în filmarea postată pe internet, alături de care Denisa a scris și: „A venit frumoasa pe la mine @getasterp.

Mulțumesc @mama.geta. Vă iubesc!”.

Când va fi nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan

La scurt timp după cererea în căsătorie, în exclusivitate pentru WOWnews, mama Geta și fiica sa, Geta Sterp, au dat totul din casă și au făcut o serie de dezvăluiri despre nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan.

Getuța: „Chiar voiam să vă spun, doamna Cornelia, că la anul vă așteptăm la nuntă! Știți că Iancu avea o vorbă, când îl întreba cineva nunta pe când?! el zicea: Dacă ajută Dumnezeu nici la anul! Deci acum dacă ajută Dumnezeu, la anul!

Cornelia Ionescu:  Acum i-a dat inelul, deci nunta bănuiesc că o să vină imediat!

Mama Geta: Vă așteptăm la nuntă, la toamnă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`