Prima pagină » Cancan » Cum se poartă Cristina Șișcanu cu fiul bolnav al lui Mădălin Ionescu. „După faptă și răsplată”

Cum se poartă Cristina Șișcanu cu fiul bolnav al lui Mădălin Ionescu. „După faptă și răsplată”

09 apr. 2024, 12:39,
BZI.ro, în Cancan

Internauții au fost impresionați cum se poartă Cristina Șișcanu cu Filip, fiul bolnav al lui Mădălin Ionescu, ținând cont că nu este fiul ei biologic. Băiatul și sora sa Ștefania provin din primul mariaj al prezentatorului, cu Mihaela Coșerariu. Totodată, Cristina Șișcanu i-a dăruit soțului ei o fiică, pe nume Petra.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri de la noi din țară. Prezentatorul TV are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, pe Ștefania și Filip, iar după căsătoria cu vedeta TV, au devenit părinții unei fetițe pe nume Petra.

Cum se poartă Cristina Șișcanu cu fiul bolnav al lui Mădălin Ionescu

Cristina Şişcanu este foarte ataşată de Filip, care are grave probleme de sănătate, și nu ezită să își arate iubirea pentru el cu fanii. Recent, ea a publicat un videoclip pe rețelele de socializare, în care a arătat cum o răsplătește tânărul pentru că are grijă de el.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează împreună o familie numeroasă și frumoasă. Ambii copii ai prezentatorului TV din prima căsătorie au rămas în grija lui la divorţ şi au locuit cu Cristina Şișcanu, care i-a îngrijit ca o mamă. Ulterior, cei doi au devenit părinții unei fetițe pe nume Petra. Băiatul cuplului a fost diagnosticat cu hemipareză, afecțiunea însemnând că problemele neurologice cu care se confruntă sunt grave.

Filip este dependent de dragostea și de ajutorul Cristinei, iar vedeta nu a făcut niciodată diferențe între fiica ei și copiii pe care îi are Mădălin Ionescu, soțul ei, din relația anterioară. Recent, ea a publicat un videoclip pe contul său de Facebook în care s-a arătat total impresionată de Filip și a ținut să îl laude și să îi facă complimente.

Lucrurile mărunte contează cel mai mult într-o familie

Oricum, băiatul îi este recunoscător Cristinei Șișcanu pentru pentru că are grijă de el și a ținut să-i transmită acest lucru.

„Fiți atenți ce mi-a spus Filip. Pentru că îi fac de mâncare, pentru că îl ajut să se îmbrace, că am grijă de el, a zis că îmi face masaj. Foarte drăguț. Și mi-a zis că sunt frumoasă. Mulțumesc. (…) Suntem o familie de frumoși. Bravo, Filip! Hai, du-te și mănâncă. Ia uite, Filip își aranjează freza. Tot timpul este obsedat să își aranjeze freza, așa frumos, să fie pus la patru ace, e foarte ordonat.

Am început săptămâna frumos. Vedeți, lucrurile astea mărunte în familie contează foarte mult. Armonia, pentru că armonia din familie este baza stării sufletești cu care poți să construiești, fie în viața profesională, fie când ieși din sânul familiei și poate mai întâlnești și răutăți”, a spus Cristina Șișcanu, într-un videoclip publicat pe pagina ei personală de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *