Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum se menține Tudor Gheorghe în formă la 76 de ani. Care este secretul artistului

Cum se menține Tudor Gheorghe în formă la 76 de ani. Care este secretul artistului

30 iul. 2022, 13:40,
în Cancan ultimă oră

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai apreciați artiști, actori și compozitori din țara noastră. La vârsta de 76 de ani, artistul a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă. Iată care este secretul cântărețului!

Tudor Gheorghe, despre cum se menține în formă la 76 de ani

La vârsta de 76 de ani, Tudor Gheorghe se menține excelent în formă. Ei bine, cântărețul a dezvăluit faptul că nu are o anume rețetă, doar că pune foarte mult accentul pe muncă, iar asta îl ajută. De asemenea, el merge să facă tratamente cu nămol la Techirghiol.

„Rețetă? Nu cred că am așa ceva! Însă, prefer să pun accentul pe muncă și seriozitate. Și mai există încă un amănunt. De două ori pe an, o dată vara, o dată la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii, merg la Techirghiol. Împachetările cu nămol și toate tratamentele de această zonă deosebită au un efect special asupra mea. Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol!”, a declarat cântărețul.

Artistul spune că își respectă foarte mult condiția fizică și are grijă ca mereu să fie într-o formă impecabilă.

„Un actor care se respectă, își respectă nu doar meseria, ci și condiția fizică personală. Trebuie să ai o anumită condiție fizică pentru un spectacol serios. Eu mă consider un om serios, nu o vedetă. Ca atare, nu-mi permit să leșin după două melodii, pe scenă, ca să zic așa! Nu mă pot fâțâi câteva minute și apoi sala să realizeze că nu pot cânta așa cum o fac de obicei!”, a mărturisit artistul.

Ce a mărturisit artistul

Pentru sursa citată, Tudor Gheorghe a mai spus că vara nu prea desfășoară spectacole, deoarece lumea se relaxează vara și nu prea vine la evenimente.

„Vara, omul și mintea lui nu au timp de spectacole. De un anume fel de spectacole, ca să fim mai bine înțeleși! Lumea se odihnește! Eu am nevoie în spectacolele mele de oameni care gândesc! Și atunci, le amân. Pe de altă parte, am urmărit seria de spectacole de pe litoral din această vară. Aceleași povești răsuflate de ani buni! Niște șușanele!”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024