Prima pagină » Cancan » Cum se menține tânără Lili Sandu. Vedeta își ascunde vârsta și atrage multe priviri la evenimentele mondene

Cum se menține tânără Lili Sandu. Vedeta își ascunde vârsta și atrage multe priviri la evenimentele mondene

14 iul. 2023, 09:56,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume este dornică să afle cum se menține tânără Lili Sandu. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu ținute sexy și provocatoare. Lili Sandu se declară o femeie împlinită pe plan personal și se bucură din plin de rolul de mămică. Aceasta are un băiețel împreună cu partenerul ei de viață, Silviu Țolu. Vedeta își ascunde vârsta și atrage multe priviri la evenimentele mondene.

Cum se menține tânără Lili Sandu

Lili Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Acesta are o carieră de succes în actorie, muzică și televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, Lili Sandu se bucură din plin de viața de familie.

Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal și se declară o femeie împlinită. La vârsta de 44 de ani, vedeta arată spetaculos și încinge imaginația multor bărbați cu formele sale fără cusur. Recent, aceasta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

,,Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul și știu ce să mănânc și când să mănânc. În plus, țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri, dar am renunțat de tot la lactate și la ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru. Îmi place să fac sport pentru că mă simt foarte bine și îmi dă o energie bună.”, a precizat artista.

Ce spune vedeta despre al doilea copil

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi radiază de fericire împreună și sunt de nedespărțit. Deși nu s-au căsătorit până acum, aceștia au o familie frumoasă și se bucură din plin de rolul de părinți.

Artista a dezvăluit de ce nu își mai dorește încă un copil și ce dificultăți a întâmpinat în perioaada în care era însărcinată cu primul copil.

„Eu mi-aș fi dorit extrem de mult să mai avem un copil, doar că noi am întâmpinat ceva probleme până să îl avem pe Thomas și cred cumva că am rămas cu teama acelui început și mi-e teamă să nu trec iar prin acele momente și acum eu cred că ne lăsăm în voia sorții. Cred că Dumnezeu, așa cum a decis să fie Thomas… Dacă e să mi se mai întâmple… Totuși, am 44 de ani acum… Dacă e să se întâmple, îi mulțumim lui Dumnezeu. Dacă nu, suntem OK, suntem bine. Ne umple viața și inima noastră e plină de el și ne dorim să ne focusăm pe el. Trăim și niște vremuri ciudate cumva și vrem să îi oferim tot ce-i mai bun. (…)

L-ai crescut pe unul, OK, e la o grădiniță privată. Și pe al doilea? Mami nu își mai cumpără niciodată nicio geantă, niciun pantof… S-a terminat. Chiar și așa, nu e o problemă. Dacă Dumnezeu hotărăște să ni se întâmple… Repet. Nu am pus presiunea pentru că a fost o perioadă destul de grea începutul ăla și am rămas traumatizată. Dar dacă mai vine, să vină o fetiță.”, a declarat actrița.

La vârsta de 44 de ani, Lili Saandu se află într-o formă fizică de invidiat și se bucură din plin de celebritate. Vedeta are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire alături de partenerul ei și de copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *