Prima pagină » Cancan » Cum se menține Romanița Iovan tânără? Femeia de afaceri s-a logodit după 14 ani de relație

Cum se menține Romanița Iovan tânără? Femeia de afaceri s-a logodit după 14 ani de relație

30 aug. 2022, 11:00,
în Cancan

Romanița Iovan reușește să se mențină tânără chiar și la 57 ani. Aceasta nu a apelat la intervențiile estetice și totuși a reușit să-și păstreze un ten și o siluetă perfectă. Femeia de afaceri a precizat că are un stil de viață sănătos, nu fumează și nu bea alcool. De asemenea, în preajma sărbătorilor nu pregătește mâncare tradițională.

Creatoarea de modă a fost căsătorită în trecut cu Adrian Iovan, însă mariajul nu a durat și cei doi au divorțat. La momentul actual are o relație cu avocatul Iulian Gogan. Aceștia s-au decis să se logodească după 14 ani de relație, iar motivul este uluitor. 

Cum se menține Romanița Iovan tânără?

Cu toate că a înaintat în vârstă, Romanița Iovan a rămas la fel de tânără ca la 20 ani. Aceasta se poate lăuda cu o siluetă de invidiat și cu un ten ce timpul nu și-a pus amprenta pe el. Deși nu a suferit nici o operație estetică, creatoarea de modă s-a menținut până la vârsta de 57 ani. Secretul femeii de afaceri este rutina sa de dimineață ce o are de mică. Romanița Iovan a precizat că își îngrijește de la o vârstă fragedă atât tenul, cât și corpul și mintea. Vedeta își curăța fața în fiecare dimineață, face sport și doarme minimum 7 ore pe noapte. 

„M-am autoeducat de mică cum să-mi îngrijesc pielea, corpul și mintea: rutina mea zilnică începe la prima oră a dimineții cu demachiat și hidratat față, în timp ce îmi beau cafeaua, continuă cu ora de sport și în final cu makeup-ul. Începând de la 18 ani nu am ieșit niciodată din casă nefardată. Am un stil de viață sănătos, fără excese, fără alcool sau fumat și cu un somn de minim 7 – 8 ore pe noapte.”, a declarat Romanița Iovan. 

În ceea ce privește silueta, creatoarea de modă a precizat că are un stil de viață sănătos și își numără caloriile pentru a se menține. Femeia de afaceri a spus că nu depășește un număr de 1500 de calorii pe zi și nu mănâncă după ora 19:00. Mai mult de atât, în preajma sărbătorilor vedeta nu gătește mâncăruri tradiționale.  Printr-un stil de viață sănătos se menține și Diana Lăscărescu

Femeia de afaceri s-a logodit după 14 ani de relație

Romanița Iovan are o relație cu Iulian Gogan de 14 ani. Fiecare dintre cei doi au trecut printr-un mariaj și au un copil din căsătoriile anterioare. Cu toate că există o diferență de 11 ani între ei, acest fapt nu a reprezentat un impediment. Creatoarea de modă și-a cunoscut partenerul prin intermediul unei prietene. Mai mult de atât, vedetele nu s-au gândit la început la o posibilă relație, mai ales la una atât de îndelungată. Femeia de afaceri a spus că s-a logodit la 57 de ani din dorința de a cununa. 

„Am cununat până acum două cupluri, am botezat foarte mulți copii. Am cununat două cupluri și, cum există un obicei ca atunci când ești în situația să devii naș de cununie, perechea de nași trebuie să fie căsătorită sau măcar logodită. Și atunci, de aici a pornit dorința noastră de a face lucrurile foarte bine din punct de vedere al relației noastre cu Dumnezeu, dar și din punct de vedere al relației noastre.”, a declarat creatoarea de modă.

Romanița Iovan duce o viață echilibrată, motiv pentru care a reușit să se mențină tânără. Aceasta face în fiecare zi sport și își numără caloriile pentru a avea un fizic de invidiat. O vedetă internațională ce se menține la este și Kris Jenner, fiind considerată cea mai sexy bunică din showbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`