Prima pagină » Cancan » Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu înainte de nuntă. Vedeta spune la ce aliment a renunțat definitiv

Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu înainte de nuntă. Vedeta spune la ce aliment a renunțat definitiv

28 aug. 2024, 12:09,
în Cancan

Monica Bîrlădeanu vrea să fie într-o formă de zile mari înainte de nuntă, astfel că se pregătește intens, chiar dacă este în vacanță. Potrivit unor surse, actrița ar urma să devină soția lui Valeriu Gheorghiță chiar în această toamnă, pe 5 octombrie. Totodată, după cununia celor doi, evenimentul ar urma să se desfășoare la Palatul Snagov.

Vedeta se bucură de ultima vacanţă şi vrea să lungească vara cât se poate, mai ales că din toamnă s-ar putea să devină doamna Gheorghiţă, apropiaţii dezvăluind că relaţia cu medicul devenit celebru în pandemie va fi dusă la nivelul următor.

Monica Bîrlădeanu se pregătește de nuntă

Monica Bîrlădeanu nu a făcut încă nunta cu doctorul Valeriu Gheorghiţă, dar pare că se află într-o perpetuă lună de miere. După ce actrița și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși împreună într-un jacuzzi la un hotel de lux din Bulgaria, ulterior, vedeta a confirmat relația cu medicul și a subliniat în cadrul unei postări pe contul său de socializare faptul că acesta este necăsătorit.

Însă acest lucru e pe cale să se schimbe! Cei doi au pus la punct toate detaliile pentru eveniment și ar fi trimis deja și invitațiile. Evenimentul ar urma să aibă loc avea loc toamna aceasta, în data de 5 octombrie 2024, iar nași le vor doi prieteni apropiați.

Locația aleasă de miri este una specială. Mai exact, nunta se va desfășura la Palatul Snagov, într-un cadru de vis. Până acum, cei doi nu au făcut declarații despre nuntă, dar nici n-au infirmat zvonurile care circulă. Între timp, Monica Bîrlădeanu se bucură de vacanţă.

„Am făcut cursul de scuba diving prima dată în 2003 şi mi-am mai amintit fix nimic din el anul ăsta; nici certificatul nu mi l-am mai găsit, aşa că vacanţa asta, după ce am dat de un instructor super bun, m-am hotărât să-l fac din nou. Scubadiver-ii să ridice mâna sus”, a scris Monica Bîrlădeanu pe contul de socializare.

La ce aliment a renunțat Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu este atentă la stilul ei de viață și încearcă să mențină un echilibru, atât în ceea ce privește alimentația, cât și activitatea fizică. Recent, actrița a dezvăluit o parte dintre regulile pe care le respectă cu strictețe.

Monica Bârlădeanu a împărtășit într-un interviu acordat pentru Viva.ro secretele sale de frumusețe și dieta care o ajută să se mențină în formă. Vedetă de la Pro TV a decis să renunțe la pâine, deoarece simțea că nu îi face bine. În plus, ea include în rutină sa zilnică exerciții fizice, pe care le practică aproape în fiecare zi.

„E adevărat că în ultima vreme sunt aproape zilnic la sală. Am simțit nevoia să cultiv și să fiu încăpățânată în legătură cu această disciplină. Pentru că, cel puțin femeia, pe măsură ce înaintează în vârstă, are nevoie masivă de activitate fizică și de menținerea masei musculare. Pe care o pierzi practic, în fiecare an”, a spus Monica Bîrlădeanu.

De asemenea, actrița a dezvăluit că nu mai consumă pâine și a scos acest aliment din dietă sa de ceva timp.

„Eu, spre exemplu, am scos demult pâinea din alimentație. Aveam senzația că mă «pufoșește». Plus că e posibil să am și o intoleranță. Cert este faptul că mi se pare extrem de important ca omul să fie în contact cu corpul lui și să vadă ce îi priește și ce nu”, a mai precizat Monica Bîrlădeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024