Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum se înțelege Victor Pițurcă cu fiul pe care îl are cu Vica Blochina

Cum se înțelege Victor Pițurcă cu fiul pe care îl are cu Vica Blochina

16 ian. 2022, 10:00,
în Cancan ultimă oră

Vica Blochina a povestit cum se înțelege fiul ei Edan cu tatăl lui, Victor Pițurcă. Fosta balerină a mărturisit că a rămas uimită de ce i-a spus băiatul de 14 ani.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație timp de 16 ani, deși fostul selecționer era căsătorit. Din dragostea celor doi a venit pe lume Edan, pe care, inițial, Victor Pițurcă nu l-a recunoscut. Băiatul celor doi a împlinit, recent, 14 ani și urmează pașii tatălui său, făcând fotbal de șapte ani.

Vica Blochina a vorbit, într-un interviu despre relația pe care Edan o are cu Victor Pițurcă.

‘Eu îmi doresc să fiu ca tata’, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ‘Cum așa?’, mi-a zis ‘Tati e foarte disciplinat’. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit’, a spus Vica Blochina.

Vica a mai declarat că în prezent nu mai are nicio relație cu fostul mare fotbalist.

„Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva‘, a mai mărturisit Vica Blochina.

Vica l-a dat în judecată pe Pițurcă pentru a-l recunoaște pe Edan

În anul 2011, Vica l-a dat în judecată pe Victor Pițurcă pentru stabilirea paternității și a câștigat. După ce s-a demonstrat că Edan este fiul său, judecătorii l-au obligat pe Victor Pițurcă să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 de euro lunar.

La un an diferență, Victor Pițurcă și-a dorit să aibă custodie comună cu Vica pentru Edan, lucru ce s-a și întâmplat. În prezent, tânărul petrece destul de mult timp și cu tatăl său, alături de care merge și în vacanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024