Prima pagină » Cultural » Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan, după ce cântăreața s-a despărțit de fratele ei. ,,Dacă eu am spus că îmi place de tine…”

Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan, după ce cântăreața s-a despărțit de fratele ei. ,,Dacă eu am spus că îmi place de tine…”

04 iul. 2022, 09:26,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan, după ce cântăreața s-a despărțit de fratele ei. Cele două s-au înțeles de minune în perioada în care artista și Tiberiu Argint formau un cuplu. Iată ce spune Sonia Argint despre fosta iubită a fratelui ei.

Sonia Argint a rămas în relații bune cu Andreea Bălan

Sonia Argint a fost extrem de apropiată de Andreea Bălan și le-a legat o frumoasă prietenie în perioada în care fratele ei și celebra cântăreață au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Atunci când toți se așteptau mai puțin, Andreea Bălan a anunțat că se desparte de iubitul ei. Cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la separarea definitivă, însă au rămas în relații bune.

Sora lui Tiberiu Argint are doar cuvinte de laudă când vine forba de fosta iubită a fratelui ei și chiar dacă aceștia nu mai formează un cuplu, cele două sunt în continuare prietene. În perioada în care artista era împreună cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii alături de Sonia Argint, cele două petrecându-și timpul liber împreună.

Sonia Argint a făcut recent câteva dezvăluiri despre Andreea Bălan, spre surprinderea publicului autohton.

„Eu cred în niște relații absolut civilizate, firești, între oameni care lucrează în domenii similare și care au o simpatie declarată una pentru cealaltă și nu văd de ce ar dispărea doar pentru că relația personală a uneia dintre noi s-a schimbat. Pentru mine, chestiile astea țin de educație și de felul în care te raportezi la niște oameni și de niște lucruri pe care le-ai spus. Dacă eu am spus că îmi place de tine, o să îmi placă de tine în continuare, trebuie să îmi faci tu mie ceva ca să mă supăr.”, a declarat sora lui Tiberiu Argint.

Sonia Argint este o prezență discretă în showbiz-ul românesc. Frumoasa prezentatoare are o familie frumoasă și o carieră de succes, însă apare destul de rar la evenimentele mondene și își ține planul personal departe de ochii curioșilor.

Și frumoasa prezentatoare Magda Pălimariu vorbește rar despre viața sa privată și dorește să fie cât mai departe de scandaluri. Vedeta este însărcinată și s-a retras din televiziune, însă își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii inedite alături de partenerul ei de viață.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Andreea Bănică. Artista face furori în mediul online cu fotografii în ipostaze provocatoare. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

Ce spune sora lui Tiberiu Argint despre fosta lui iubită

Sonia Argint a rămas în relații bune cu Andreea Bălan chiar dacă artista s-a despărțit de fratele prezentatoarei. În perioada în care Tiberiu Argint și Andreea Bălan formau un cuplu, Sonia Argint și celebra cântăreață nu ezitau să se afișeze împreună la evenimentele mondene sau la petreceri private, între cele două existând o frumoasă prietenie.

„Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă, iar atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi.”, a declarat Sonia Argint la vremea respectivă.

După ce fratele prezentatoarei s-a despărțit de frumoasa artistă, Sonia Argint a rămas în relații bune cu Andreea Bălan. Cele două nu se mai întâlnesc atât de des, însă au doar cuvinte de laudă una la adresa celeilalte. Sonia Argint apare destul de rar în spațiul public, însă se bucură din plin de o carieră de succes și de aprecierea tuturor. Mai mult, aceasta are o familie frumoasă de care este tare mândră.

Sonia Argint a rămas în relații bune cu Andreea Bălan și o apreciază enorm pe fosta iubită a fratelui ei. Cele două păstrează legătura și se înțeleg de minune chiar dacă artista s-a despărțit de Tiberiu Argint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *