Prima pagină » Cultural » Cum se înțelege Sebastian Dobrincu cu fosta iubită, Mimi. ,,Mi-aș dori să nu mai inventeze povești despre mine…”

Cum se înțelege Sebastian Dobrincu cu fosta iubită, Mimi. ,,Mi-aș dori să nu mai inventeze povești despre mine…”

28 feb. 2023, 10:23,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Sebastian Dobrincu cu fosta iubită, Mimi. Tânărul milionar și celebra vloggeriță au trăit o frumoasă poveste de dragoste însă relația lor s-a încheiat tumultuos. Cei doi s-au acuzat reciproc și au fost implicați într-un mic scandal în lumea mondenă. Sebastian Dobrincu iubește din nou și este mai fericit ca oricând alături de actuala iubită, Ioana Ignat. Recent, Mimi, fosta iubită a acestuia, a oferit câteva detalii inedite despre trecutul amoros și relația pe care a avut-o cu Sebastian Dobrincu.

Cum se înțelege Sebastian Dobrincu cu fosta iubită, Mimi

Sebastian Dobrincu se bucură din plin de succes în carieră la vârsta de 24 de ani. Tânărul deține o avere impresionantă și colaborează cu milionari faimoși din România, dar și de peste hotare. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, juratul de la ,,Imperiul Leilor” are un trecut amoros controversat.

Acesta s-a iubit în trecut cu frumoasa vloggeriță Mimi, însă despărțirea celor doi a fost una scandaloasă. Fosta iubită l-a acuzat pe Sebastian Dobrincu de faptul că i-a fost infidel, iar tânărul afacerist a negat cu vehemență declarațiile și auczațiile făcute de Mimi. Recent, vloggerița a fost invitată la emisiunea lui Măruță, unde a vorbit din nou despre relația pe care a avut-o cu Sebastian Dobrincu și a recunoscut că s-a iubit și cu celebrul Selly.

„Am spus Selly. A fost acum mulți ani. Eram copii, nici nu mai contează. Da, ne-am pupat. Nu pot să cred că am zis asta. A fost acum mulți ani.”, a declarat vedeta.

Mimi a declarat că nu a mai vorbit cu fostul iubit, Sebastian Dobrincu, de care s-au despărțit în urmă cu un an și jumătate. Vloggerița a dezvăluit cele mai mari defecte ale fostului ei partener.

„Perfecționist, ascuns și… competitiv. (…) Mi-a ascuns foarte multe lucruri. Poate s-a schimbat între timp. A trecut un an și ceva de când ne-am despărțit. Nu mai știu când am vorbit ultima dată.”, a precizat Mimi.

Ce spune tănârul milionar despre despărțirea de celebra vloggeriță

Sebastian Dobrincu și Mimi au format un cuplu, însă după despărțire cei doi nu au reușit să rămână în relații bune. Tânărul milionar a precizat că o respectă pe fosta iubită, dar își dorește ca aceasta să nu mai apară la tv și să vorbească de el. Mai mult, acesta și-a cerut iertare pentru toate greșelile din relație, însă exclude ca pe viitor să mai păstreze legătura cu aceasta.

,,Normal ar fi ca într-un cuplu lucrurile să se rezolve civilizat, nu să mergi în podcasturi, mai și mințind. Oamenii nu pot fi modelați după cum dorești tu. Eu o iubesc și o respect la fel de mult și îi doresc bine. Ea ultima dată îmi spunea că mă urăște. Cu ce te ajută pe tine? Îmi cer scuze pentru tot ce i-am greșit. Mi-aș dori să nu mai inventeze povești despre mine.”, a declarat faimosul milionar.

Sebastian Dobrincu nu mai păstrează legătura cu fosta iubită, Mimi. Cei doi s-au despărțit de mai bine de un an, iar separarea lor a fost urmată de un scandal în lumea mondenă. Faimosul milionar face furori pe Instagram și se bucură de succes, iar fosta lui iubită câștigă venituri considerabile din activitatea sa în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *