Prima pagină » Cultural » Cum se înțelege Sara Cuncea cu tatăl ei celebru. Ovidiu Cuncea a luat calea bisericii de mulți ani

Cum se înțelege Sara Cuncea cu tatăl ei celebru. Ovidiu Cuncea a luat calea bisericii de mulți ani

11 aug. 2023, 10:50,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Sara Cuncea cu tatăl ei celebru. Tânăra în vârstă de 22 de ani s-a transformat într-o domnișoară superbă și îi calcă pe urme tatălui ei. Aceasta este pasionată de actorie și s-a făcut remarcată de la o vârstă fragedă pe marile scene din țară. Ovidiu Cuncea se mândrește cu fiica sa și are doar cuvinte de laudă pentru aceasta. Puțini sunt cei care știu că Ovidiu Cuncea a luat calea bisericii de mulți ani.

Cum se înțelege Sara Cuncea cu tatăl ei celebru

Sara Cuncea a moștenit talentul artistic de la tatăl său celebru, actorul Ovidiu Cuncea. Tânăra a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale și s-a făcut remarcată încă de la primele apariții pe scenă.

Sara Cuncea are 22 de ani și este de o frumusețe răvășitoare. Aceasta se înțelege de minune cu tatăl ei celebru, dar preferă să păstreze discreția când vine vorba de familia sa. Sara Cuncea a dezvăluit că este susținută mereu de tatăl ei, pentru care are doar cuvinte de laudă.

,,Când am luat castingul pentru «Pescăruşul», tata mi-a spus: «Ce m-aş fi bucurat să fiu şi eu în proiect numai ca să am ocazia să fim pe aceeaşi scenă, în acelaşi spectacol». S-a bucurat foarte mult pentru mine şi m-a înduioşat şi pe mine. Am plâns de fericire’, a povestit fiica lui Ovidiu Cuncea.

,,Ea stă cu iubitul ei, nu mai stă cu mine de mulți ani. Cum a intrat la facultate, și-a luat zborul. Asta a fost anul trecut. Vorbim dacă avem nevoie, dacă zice: „Tata, dă-mi niște bani!”. Aveam un cățeluș și o rugam să vină să îl scoată dacă plecam într-un turneu. În rest, doar dacă ne întâlnim la o bere să mai stăm să depănăm.”, a declarat Ovidiu Cuncea despre relația pe care o are cu fiica sa.

Ce spune Ovidiu Cuncea despre schimbările radicale din viața sa privată

De ceva vreme, Ovidiu Cuncea s-a retras din lumea mondenă și apare tot mai rar pe marile scene ale teatrului. Artistul a luat calea bisericii și își face meseria de preot cu mult devotement și dăruire. Actorul a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care fosta soție a dorit să divorțeze a fost că el a decis să devină preot. La un moment dat, actorul chiar voia să se călugărească.

,,Decât să fi trăit în minciună, a fost mai bine așa. Nu știu ce a fost acolo, n-am înțeles încă. La început m-am revoltat, m-am întrebat de ce s-a întâmplat asta, după care mi-am dat seama că nu are niciun rost. În jurul meu cerul e atât de mare și e loc pentru toată lumea, încât toată tristețea și amărăciunea trebuie să le topesc în lumină.

Nu mă gândesc să mă căsătoresc, m-am gândit mai mult să mă călugăresc, într-o perioadă. Sunt bine, sunt echilibrat, dar nu am în perspectivă, în următorii pași, nu am căsătoria.”, a declarat actorul.

Sara Cuncea s-a transformat într-o domnișoară superbă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe marile scene ale teatrului. Tânăra a moștenit talentul artistic de la tatăl său și își construiește o carieră de succes. Sara Cuncea are o relație deosebită cu tatăl ei celebru și se mândrește cu familia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *