Prima pagină » Cultural » Cum se înțelege Sanda Ladoși cu cei doi copii. Ce spune vedeta despre problemele de sănătate care o împiedicau să devină mamă

Cum se înțelege Sanda Ladoși cu cei doi copii. Ce spune vedeta despre problemele de sănătate care o împiedicau să devină mamă

01 mart. 2023, 10:14,
BZI.ro, în Cultural

Puțini sunt cei care știu cum se înțelege Sanda Ladoși cu cei doi copii. Artista este mama a doi adolescenți superbi, Ioana și Bogdan și se mândrește cu aceștia. La vârsta de 53 de ani, Sanda Ladoși se declară o femeie împlinită. Celebra cântăreață a avut parte de multe provocări și suferințe în viața privată, însă a trecut cu bine peste cele mai crunte încercări. Iată ce spune vedeta despre problemele de sănătate care o împiedicau să devină mamă.

Cum se înțelege Sanda Ladoși cu cei doi copii

Sanda Ladoși este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Sanda Ladoși are o familie frumoasă de care este tare mândră. Cântăreața are doi copii superbi aflați la vârsta adolescenței. Artista a dezvăluit că a reușit cu greu să își îndeplinească cel mai mare vis, acela de a deveni mamă.

,,Problema fertilității în sine e extrem de complexă și de multe ori nu are legătură doar cu latura fizică, ci și cu cea psihică, energetică, și cu cea a forțelor care ne conduc viața la nivel de univers. (…) Sunt momente în care ne încrâncenăm și vrem, și vrem, și forțăm lucrurile. La mine, în clipa în care m-am relaxat – vorbesc la nivel psihic – universul mi-a trimis și elementele esențiale care au dus la rezolvarea problemelor mele fiziologice și la venirea pe lume a acestor doi copii.

Nu mi-am piedut speranța. A fost o încrâncenare de altă natură. Mi-i doream atât de tare și mi se părea nedrept, pentru că nu era ambiție din aceasta că vreau să fac copii cu orice preț, era o chestiune esențială, de tânără visam să am copii. Nu mi-am dorit cariera atât de tare cum mi-am dorit copiii.”, a declarat vedeta.

În prezent, Sanda Ladoși se dedică vieții de familie și se bucură din plin de rolul de mamă. Artista s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, dar se ocupă de proiectele sale artistice de suflet. Vedeta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de familia sa pe care o ține departe de ochii curioșilor. Și celebra artistă Ozana Barabancea radiază de fericireă alături de cei doi copii ai săi, care i-au moștenit talentul artistic. Soprana a divorțat cu ani în urmă de tatăl copiilor și nu a dorit să își mai refacă viața. Aceasta a avut parte de multe provocări în tinerețe, însă și-a păstrat optimismul și energia debordantă.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat vedeta

Sanda Ladoși este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Artista a încercat mereu să își țină familia departe de lumina reflectoarelor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu capitol din viața sa.

Cântăreața a fost diagnosticată în trecut cu endometrioză și a luptat foarte mult pentru a deveni mamă. Sanda Ladoși a făcut cinci inseminări și două fertilizări in vitro apoi a rămas însărcinată natural.

,,La nivel fiziologic, au fost răceli repetate. Nu mi-am dat seama că s-a creat o endometrioză și orice aș fi făcut, natural sau artificial, nu ar fi ieșit sub nicio formă. Și am întâlnit o persoană pe care nu am văzut-o în viața mea, dar vezi tu, așa creează Dumnezeu minunile prin legăturile umane. Mi-a scos în cale această ființă, care mi-a făcut o simplă investigație, pe care nu mi-a făcut-o nimeni înainte. Mi-a găsit problema, mi-a dat un tratament, iar la o lună am rămas însărcinată natural, după tot chinul pe care l-am avut cu inseminarea, fertilizările… Cine face așa ceva este eroină. E foarte complicat. E și dureros, frustrant.”, a declarat vedeta.

Sanda Ladoși are doar cuvinte de laudă când vine vorba de cei doi copii ai săi și se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional. Artista are o carieră de succes și o familie furmoasă de care este tare mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *