Prima pagină » Cultural » Cum se înțelege Mugur Mihăescu cu ginerele său. “A trecut peste mine”

Cum se înțelege Mugur Mihăescu cu ginerele său. “A trecut peste mine”

16 oct. 2023, 09:21,
în Cultural

Fiica lui Mugur Mihăescu a făcut pasul cel mare, iar acum actorul a spus cum se înțelege cu ginerele său. Ivona a luat o decizie semnificativă în viața ei. Tânăra, care învață și locuiește în Anglia, și-a găsit dragostea vieții și a luat o decizie importantă.

Recent, conform unei imaginilor postate de ea pe internet, Ivona a acceptat cererea în căsătorie a persoanei care a cucerit-o iremediabil.

Ce rugăminte are Mugur Mihăescu la fiica sa

Vestea s-a răspândit rapid și în România, ajungând la cunoștința părinților, ceea ce l-a determinat pe actor să facă primele declarații cu privire la acest subiect. Nu știe încă dacă este pregătit pentru căsătorie, deoarece nu s-a stabilit nimic în acest sens, dar este clar că are o mare dorință de la fiica sa.

Este de acord cu decizia pe care ea a luat-o, însă îi solicită, având în vedere că știe că este capabilă, să reușească să nu mai fie cunoscută de lume drept Ivona Mihăescu.

”Nu știu când voi fi socru mic, fiindcă nu s-a stabilit nimic. Îmi doresc ca Ivona să facă uitat numele de Mugur Mihăescu și să-l impună pe al ei. Doar la notorietate mai are să mă întreacă, în rest a trecut peste mine la toate celelalte capitole, deșteptăciune, frumusețe interioară, șansă în viață!”, a declarat Mugur Mihăescu, conform Cancan.

Cum se intelege Mugur Mihăescu cu ginerele său

În ceea ce îl privește pe viitorul ginere, Vlad Gabura, Mugur Mihăescu are numai cuvinte de apreciere. El afirmă că atunci când s-au întâlnit și l-au cunoscut, tânărul i-a lăsat o impresie foarte bună. Mugur Mihăescu îl consideră un bărbat hotărât și cu capul pe umeri, ceea ce îl bucură în pe deplin. În plus, el afirmă că are încredere totală că fiica sa în vârstă de 25 de ani a făcut alegerea potrivită pentru ceea ce își dorește de la viață și de la partenerul ei.

„Sincer vă spun, că am deplină încredere în alegerile Ivonei. Nu am stat niciodată să-mi conturez în imaginație cum ar trebui să arate cel care va cuceri inima fiicei mele. Mi-a fost de ajuns să aflu că face parte, ca și mine din zodia Gemenilor! Îl consider deja ca pe copilul meu. Nu pot spune că l-am simțit timid în relația cu tata socru, ci mai degrabă mi-a făcut impresia unui bărbat cu capul pe umeri”, a mai spus actorul.

Mugur Mihăescu îl apreciază pe viitorul lui ginere și spune că se înțelege bine cu acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *