Prima pagină » Cultural » Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu cu cei doi copii ai lui Dinu Maxer. „Mă deranjează” 

Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu cu cei doi copii ai lui Dinu Maxer. „Mă deranjează” 

09 nov. 2023, 13:05,
în Cultural

Dinu Maxer a surprins pe toată lumea când a vorbit despre relația pe care o are Magdalena Chihaia cu cei doi copii ai lui. În prezent, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia sunt unul dintre cele mai faimoase și apreciate cupluri din industria showbiz-ului românesc. După divorțul de Deea Maxer, artistul pare mai fericit ca niciodată alături de persoana care i-a cucerit inima iremediabil și a reușit să îl facă să redescopere iubirea.

Mai mult decât atât, relația dintre cântăreț și actriță pare să se consolideze pe zi ce trece, iar acest lucru este evident din mărturisirile lor și postările pe care le fac fără rezerve pe rețelele de socializare.

Această informație este cunoscută acum de majoritatea oamenilor, dar există întrebări cu privire la relația brunetei cu cei doi copii ai solistului din căsătoria anterioară cu Deea. Deși Magdalena a afirmat în repetate rânduri că are o relație bună cu cei mici, Dinu a dorit să clarifice situația reală.

Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu cu cei doi copii ai lui Dinu Maxer

În prezent, Dinu Maxer se află într-una dintre cele mai frumoase etape ale vieții sale, având în vedere are o parteneră de viață cu care se înțelege de minune și doi copii pe care îi iubește enorm. Pe lângă asta, cântărețul se poate mândri și cu un mare succes în cariera sa profesională, având multe proiecte importante pe care să le desfășoară cu succes.

Un alt motiv de bucurie pentru artist este relația strânsă pe care partenera sa, Magdalena, o are cu cei doi copii ai săi. Într-un interviu televizat, solistul a dorit să sublinieze acest aspect.

Prin intermediul unei remarci amuzante, el a menționat că începe să se simtă atunci când copiii petrec mai mult timp cu partenerul lui decât cu el.

„Fiu-miu a început să comploteze mai mult cu Magda decât cu mine, ceea ce mă deranjează, iar cea mică, zilele trecute când a venit, i-a sărit în brațe și i-a spus niște dulcegării, care, evident m-au făcut puțin gelos. Așadar, se înțelege foarte bine”, a mărturisit Dinu Maxer, în cadrul unui interviu televizat, pentru emisiunea moderată de Dan Capatos.

Ce spune Magdalena Chihaia despre o posibilă sarcină

Chiar dacă relația lor durează de doar câteva luni, fanii cuplului se întreabă în mod constant când vor face următorul pas important în relația lor. În același interviu, Magdalena Chihaia a sugerat că se află încă la începutul relației și că nu este momentul potrivit pentru a avea un copil. Cu toate acestea, recunoaște mereu și-a dorit să devină mamă și că, în viitor, ar fi foarte fericit dacă acest lucru s-ar întâmpla.

Totodată, ea a precizat că a îmbrățișat cumva rolul de mămică prin prisma locului de muncă, unde a predat cursuri de dans și teatru pentru copilași.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, o să vedem unde să duce relația noastră. Eu dintotdeauna mi-am dorit să devin mamă și am fost cumva mamă pentru copilașii cu care am lucrat pe partea de dans și de teatru”, a spus iubita lui Dinu Maxer, în cadrul aceluiași interviu televizat.

Recent, Dinu Maxer a vorbit despre relația pe care o are Magdalena Chihaia cu cei doi copii ai lui uimind pe toată lumea cu declarația sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *