Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum se înțelege Jador cu mama sa. Ce spune manelistul despre care i-a dat viață: „Nu-i convine…”

Cum se înțelege Jador cu mama sa. Ce spune manelistul despre care i-a dat viață: „Nu-i convine…”

29 iun. 2024, 11:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Jador este prezent pe rețelele de socializare și le arată mereu fanilor momente din viața sa. Acesta a publicat câteva videoclipuri alături de mama sa, unde îi explică câteva lucruri importante. Manelistul mărturisește că este vremea să se schimbe și să „golănească”, iar cea care i-a dat viață încearcă să-i ofere cele mai bune sfaturi.

Jador, unul dintre cei mai apreciați maneliști din țară a publicat mai multe imagini cu mama sa. Cei doi au o relația apropiată, astfel că artistul îi cere, de multe ori, sfaturi celei care i-a dat viață. Ce i-a spus de această dată fiul!

Jador are o relație apropiată cu mama sa

Jador este activ pe rețelele de socializare și le arată fanilor momentele importante din viața sa. De această dată a publicat câteva videoclipuri în care este alături de mama sa, iar discuția dintre ei a putut fi văzută și de urmăritorii lui. Artistul mărturisește că este singura persoană care îi este alături și la bine și la greu.

De curând, manelistul a trecut printr-o despărțire dureroasă, mai ales că se logodise cu Oana Ciocan. Pentru a-i fi alături, mama sa a venit la București de la Bacău, pentru câteva zile.

În spirit de glumă, Jador îi spune acesteia că va începe să se distreze și va fi un golan, lucru cu care mama lui nu este de acord și i-a dat mai multe sfaturi.

„Iubirea mea. Singura care e lângă mine și la bine și la rău. De azi mă distrez și fac ce vreau, mamă. De azi sunt golan. Nu-i convine asta. De azi mă distrez, îmi cumpăr jucării. Îți fac griji pentru mine?. Eu sunt bine mamă, eu sunt foarte bine nu trebuie să-ți faci griji. Nu trebuia să vii de la Bacău până la București. Sunt foarte bine, ascultă-mă ce îți spun. Să mor dacă am ceva, crezi că o iau razna? Sunt bine, nu ai de ce să-ți faci griji. Eu sun tun bărbat puternic și pot să duc orice în spate. Doar Hristos poate să mă dea jos și să mă ducă, în rest nimeni”, i-a spus Jador mamei sale.

„Nu fii mamă golan. Lasă golănia. Da, îmi fac griji”, spunea mama artistului.

Mama lui Jador vrea să-și vadă fiul căsătorit

Mama artistului i-a spus, în urmă cu ceva timp, că ar vrea să-l vadă căsătorit. Aceasta își dorește să Jador să aibă o relație cu o fată liniștită, cuminte și aranjată. L-a certat pe acesta că ar căuta partenere doar în cluburi, însă, în ultima perioadă, el s-a apropiat mai mult de Divinitate, astfel că și-a schimbat și stilul de viață.

„Trebuie să fii însurat, la casa ta, cu o fată cuminte, liniștită, amărâtă, necăjită, că nu ne trebuie golăneală. Eu să ți-o dau? (n.r. pe parteneră) (…) Caută o fată care îți place, dar să fie aranjată, cuminte, liniștită. (…) Tu numai în cluburi cauți. Acolo nu vin fete care să te caute pe tine să te iubească. Vin fete să agațe”, a spus mama lui Jador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *