Prima pagină » Cultural » Cum se înțelege Ilinca Vandici cu Andrei Neacșu, după divorț. ,,Nimeni nu este pregătit pentru așa ceva…”

Cum se înțelege Ilinca Vandici cu Andrei Neacșu, după divorț. ,,Nimeni nu este pregătit pentru așa ceva…”

27 iul. 2023, 09:50,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Ilinca Vandici cu Andrei Neacșu, după divorț. Cei doi au fost surprinși recent împreună, la ziua fiului lor, Zian. Celebra prezentatoare a oferit câteva detalii uluitoare despre tatăl copilului ei și motivele care au dus la destrămarea căsniciei.

Cum se înțelege Ilinca Vandici cu Andrei Neacșu, după divorț

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, însă după un mariaj fericit au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea că vor divorța i-a șocat pe mulți, mai ales că prezetatoarea și fostul soț pozau în familia perfectă.

Recent, procesul s-a încheiat iar aceștia au divorțat oficial. Deși nu mai formează o familie, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au rămas în relații bune de dragul fiului lor, Zian. Prezentatoarea a postat în urmă cu câteva zile un mesaj emoțioant cu ocazia zilei de naștere a copilului ei.

„La mulți ani, minunea vieții mele! Te iubesc până dincolo de univers!”, a scris vedeta pe Instagram.

De la petrecere nu a lipsit Andrei Neacșu care a fost toată seara alături de Zian și de fosta soție. Ilinca Vandici preferă să păstreze discreția când vine vorba de mariajul eșuat și păstreză legătura cu fostul partener de viață de dragul copilului.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal să se întâmple. (…) „Trăiesc în prezent, nu în trecut… dacă sunt lucruri pe care le pot schimba, încerc să fac asta, dar dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec doar la capitolul experiențe de viață care mă ajută să evoluez; în niciun caz nu rămân ancorată acolo, pentru că pierd clipa prezentă în care, da, pot face ceva diferit.”, a precizat Ilinca Vandici.

Ce spune vedeta despre mariajul eșuat

Ilinca Vandici a anunțat recent că procesul de divorț s-a încheiat oficial și este o femeie singură. Prezentatoarea tv a rămas în relații bune cu Andrei Neacșu și se dedică împreună fiului lor, Zian, de care sunt tare mândri.

Ilinca Vandici a trecut cu greu peste divorțul dureros însă și-a păstrat optimismul și energia debordantă.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a declarat vedeta.

Ilinca Vandici a rămas în relații bune cu fostul soț, însă evită să vorbească despre motivele care au dus la divorț. Prezentatoarea se dedică în prezent carierei și fiului ei, Zian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`