Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum se înțelege Geta Sterp cu familia soțului ei, Sebastian Crăciunescu. Bruneta locuiește în casa socrilor

Cum se înțelege Geta Sterp cu familia soțului ei, Sebastian Crăciunescu. Bruneta locuiește în casa socrilor

18 nov. 2022, 12:30, 2 ,
în Radio

După ce s-a căsătorit în această toamnă, Geta Sterp s-a mutat de acasă și locuiește cu familia soțului ei, Sebastian Crăciunescu. Oricum, proaspeții însurăței nu stau departe de casa mamei Geta, așa că o pot vizita destul de des. În ceea ce-i privește pe socrii Getuței, aceștia sunt oameni cumsecade după cum spune mama fraților Sterp.

Familia Sterp a devenit rapid cunoscută în showbiz-ul autohton, grație celor doi frați, Culiță și Iancu. Prin participarea la reality-show-uri, aceștia au câștigat rapid simpatia publicului din România. Totodată, și ceilalți membri ai familiei au câștigat notorietate, amintindu-le doar pe Getuța și mama Geta. De curând, fiica cea mică s-a măritat și ea, mutându-se cu soțul ei, Sebastian.

Geta Sterp locuiește cu familia soțului ei, Sebastian Crăciunescu

În octombrie, fata cea mică a mamei Geta și-a întemeiat o familie cu alesul inimii ei, mutându-se în casa soțului său, unde locuiește alături de socri, adică părinții lui Sebastian Crăciunescu. După ce Getuța Sterp a plecat de acasă, ca mama Geta să nu se simță singură, toți membrii familiei a hotărât ca atunci când pot să se strângă la ea și să stea că pe vremuri. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când membrii familiei extinse au pozat în cel mai frumos tablou.

Revenind la Getuța, mama ei a subliniat de mai multe ori faptul că își dorește nespus și un nepot de la Getuța. Fata, chiar dacă s-a mutat de la casa mamei ei, o vizitează destul de des, deoarece locuiește aproape, cam la 10 km distanţă. Referitor la faptul că  cei doi proaspeți însuratei nu s-au mutat la casa lor, ci încă locuiesc cu părinții lui Sebastian, mama Geta a povestit cum se înțelege fiica ei cu socrii săi.

„Mă întreabă, soro, unii și alții cum e la socrii. Sunt foarte cumsecade, dar știi care e chestia, toată ziua mă duc și pe la mama și mai merg și dorm și pe acasă, nu e ca și când am plecat la sute de kilometri. Băiatul acela, el nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp. Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii. Acuma aleargă și până la mine și mă mai ajută. Noi suntem la 10 kilometri depărtare, vă dați seama că noi ne ajutăm unii pe alții”, a dezvăluit mama Geta.

Getuța Sterp, tristă după nuntă

Sora cea mică a fraţilor Sterp a mărturisit că, deşi este fericită pentru că s-a măritat, îi vine foarte greu să se rupă de locurile copilăriei. Însă cel mai mult i-ar lipsi activitatea cu care a crescut, oieritul.

„Știu că o să înceapă o nouă etapă în viaţa mea, dar m-au luat aşa toate stările şi m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor şi când trăiesc astfel de momente. Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie şi amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Sunt foarte fericită, dar cu un nod în gât că poate azi e ultima dată când cobor oile de la munte.

Eu şi soţul avem alte planuri, mie mi-ar fi plăcut viaţa asta simplă, dar uneori trebuie să alegi viaţa mai uşoară. Eu şi fraţii mei am fost crescuţi la animale, iar până în prezent am dus tradiţia mai departe”, a dezvăluit Getuţa Sterp.

Comentarii
  • Pe cine naiba intereseaza porcaria asta de stire ?
    Chiar s au epuizat toate subiectele si de asta nu ne putem kk acum ?

  • Sictir sterpilor/sterililor, iar ați apărut? Mi-e silă numai când văd articole cu aceste jeguri!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`