Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum se înțelege, de fapt, Adrian Minune cu soțul Adrianei Simionescu. Fata cea mică a manelistului lămurește situația și după ce s-a zvonit că ar fi apărut probleme în relație din cauza banilor

Cum se înțelege, de fapt, Adrian Minune cu soțul Adrianei Simionescu. Fata cea mică a manelistului lămurește situația și după ce s-a zvonit că ar fi apărut probleme în relație din cauza banilor

07 sept. 2024, 10:40,
în Cancan ultimă oră

După ce s-a zvonit că ar fi ajuns la despărțire la scurt timp după ce s-a căsătorit, Adriana Simionescu a declarat că ea și soțul ei, Nicu, sunt bine împreună și nu este nimic care să îi determine să pună punct relației. Fiica cea mică a manelistului neagă și faptul că tatăl ei nu ar fi privi cu ochi buni meseria pe care o are ginerele lui.

S-a zvonit că Adriana Simionescu și soțul ei ar fi ajuns la despărțire la scurt timp după nuntă, zvonuri despre care spune că nu sunt adevărate. Fiica cea mică a lui Adrian Minune a mai declarat că ea și Nicu nu vor ajunge la separare și că mai sunt momente în care se ceartă, ca în orice altă familie.

Cât de bine se înțelege Adrian Minune cu ginerele lui, soțul Adrianei Simionescu

S-a zvonit că unul dintre motivele despărțirii ar fi chiar părerea lui Adrian Minune despre ginerele lui. Nicu ar avea o afacere, un lanț de frizerii și s-a speculat că manelistul nu ar fi neapărat mulțumit de meseria tânărului. Adriana Simionescu spune că așa ceva nu este adevărat, căci tatăl și soțul ei au o relație bună și neagă că s-ar fi pus problema banilor în căsnicia lor.

„Nu (n.r. că ar fi apărut probleme în relație din cauza banilor). Am mai văzut un alt articol despre Nicu cum că tata nu ar fi de acord cu profesia lui, cu ceea ce face el. Nu, astea sunt speculații care nu sunt bazate pe nici măcar o fărâmă de adevăr. Suntem foarte, foarte bine. Nu cred că a înțeles cineva că între noi ar exista vreo problemă financiară. Nu cred că au crezut oamenii chestia asta”, a declarat Adriana Simionescu, la Viața fără filtru.

În ce relații au rămas sora ei, Karmen, și Bogdan Căplescu, după ce au anunțat despărțirea

Întrebată despre separarea dintre Karmen și Bogdan Căplescu, Adriana Simionescu spune că amândoi sunt bine în prezent, iar decizia a fost luată de comun acord. Neagă că ar fi fost alte motive decât cele spuse de sora ei atunci când a anunțat separarea și spune că sora și fostul ei cumnat se înțeleg de minune de dragul fiicei lor, Sofia.

„Karmen este și ea foarte bine, Sofi la fel, Bobo, cumnatul meu, la fel este bine. Sunt mari, asumați, știu despre ce este vorba, a fost o decizie luată de comun acord, nu trebuie să existe discuții mai departe de atât”, a mai spus fiica cea mică a manelistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
10 octombrie 2024
10 octombrie 2024