Prima pagină » Cultural » Cum se înțelege Anca Damian cu viitoarea noră, Theo Rose. Ce apelativ folosește artista când vine vorba de soacra sa

Cum se înțelege Anca Damian cu viitoarea noră, Theo Rose. Ce apelativ folosește artista când vine vorba de soacra sa

10 apr. 2023, 10:16,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu cum se înțelege Anca Damian cu viitoarea noră, Theo Rose. Viitori socri ai cântăreței sunt de profesie regizori, scenariști și producători de filme, fiind extrem de apreciați de publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Anca Damian, mama lui Anghel Damian, este o prezență discretă la evenimentele mondene și evită să vorbească prea mult despre relația fiului ei cu Theo Rose. Recent, cântăreața a oferit câteva detalii uluitoare despre mama partenerului ei de viață. Iată ce apelativ folosește artista când vine vorba de soacra sa.

Cum se înțelege Anca Damian cu viitoarea noră, Theo Rose

Anca Damian are o carieră impresionantă în lumea teatrului și filmului românesc. Mama lui Anghel Damian deține un CV de toată lauda și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectorelor. Anca Damian a intrat și în grațiile lui Theo Rose, viitoarea ei noră. Artista va aduce pe lume în curând un băiețel, pe Sasha Ioan.

Mama lui Anghel Damian a evitat să ofere prea multe detalii despre iubita fiului ei, dorind să păstreze discreția. Aceasta a precizat că are o relație foarte bună cu viitoarea ei noră și așteaptă cu nerăbdare să devină bunică. În schimb, mama lui Theo Rose a vorbit despre viitorul său ginere, dezvăluind cât de mult îl apreciază.

„Pentru noi este ca fiul nostru, cum și-ar dori orice părinte. E un băiat deștept, frumos, responsabil. E ceva ce rar vezi. E special. Cu totul și cu totul special. (…) Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși! Și ce să zic, să ne bucure viața, că asta așteptă. Asta e împlinirea noastră.”, a declarat mama lui Theo Rose.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați”, a declarat și tatăl cântăreței.

Anca Damian are doar cuvinte de laudă cândvine vorba de nora sa, frumoasa artistă Theo Rose. Cântăreața și iubitul ei vor deveni în curând părinți pentru prima dată.

Ce spune artista despre soacra sa celebră

Theo Rose are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soacra ei, Anca Damian. Cele două se înțeleg de minune și se susțin reciproc. Recent, cântăreața a dezvăluit ce apelativ folosește când vine vorba de mama lui Anghel Damian.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare.”, a declarat artista.

Anca Damian are o relație foarte bună cu Theo Rose și așteaptă cu nerăbdare să devină bunică. Cele două sunt extrem de discrete când vine vorba de viața privată și preferă să își țină familia departe de ochii curioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`