Prima pagină » Cancan » Cum se înțeleg Sonia Argint și Andreea Bălan, iubita fratelui ei: „Atunci când ne întâlnim…”

Cum se înțeleg Sonia Argint și Andreea Bălan, iubita fratelui ei: „Atunci când ne întâlnim…”

15 iul. 2021, 12:47,
în Cancan

Realizatoarea TV Sonia Argint Ionescu a vorbit de curând despre relația cu fratele ei Tiberiu, dar și cu iubita acestuia Andreea Bălan. Cele două se înțeleg foarte bine în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ele. Mai mult, sora lui Tiberiu Argint a povestit că au petrecut chiar și vacanțe împreună.

Sonia Argint este sora mai mare a lui Tiberiu, actualul iubit al Andreei Bălan, cei doi având o relație de mai bine de un an. Cunoscuta prezentatoare și realizatoare tv urmează să împlinească 40 de ani în decembrie. Aceasta lucrează la postul public de televiziune din 2000, inițial ea prezentând emisiunea în limba germană la TVR. Sonia este mama a doi copii, care se înțeleg de minune cu fratele ei mai mic, Tiberiu Argint.

Sonia Argint este în bune relații cu Andreea Bălan

Actuala gazdă a emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de pe TVR1, a cochetat în tinerețe și cu modellingul. Cu toate acestea, de curând ea și-a dezvoltat o pasiune mai veche, și anume bijuteriile handmade, din care a făcut chiar o afacere. Într-un interviu recent, Sonia Argint a povestit despre relația pe care o are cu fratele ei, dar și cu iubita acestuia, fosta componentă a trupei Andre. Despre Tiberiu, Sonia Argint spune că se iubesc, dar se mai și tachinează și, din ipostaza de sora mai mare, ea a avut multe de învățat de la el.

„Tibi este un om abil, foarte isteț și cu un bun-simț al oamenilor. Deseori mă sfătuiesc cu el și sfaturile pe care mi le oferă sunt de cele mai multe ori excelente”, spune Sonia.

Aceasta a precizat totodată că este în relații bune și cu iubita lui Tiberiu, Andreea Bălan, cu care a fost chiar în vacanță de câteva ori. Și ori de câte ori se întâlnesc, cele două se împacă nde minune.

„Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă, iar atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi”, a mai precizat sora lui Tiberiu Argint.

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Tiberiu Bălan

Fosta jumătate blondă a trupei Andre pare să-și fi găsit liniștea alături de Tiberiu Argint. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. La începutul relației, cei doi au fost mai discreți și nu prea s-au afișat împreună, poate și pentru că procesul de divorț al Andreei nu era încă finalizat. Acum însă aceștia par a fi nedespărțiți, iar luna trecută, de ziua artistei, Tiberiu i-a făcut o surpriză plăcută.

Cei doi au petrecut clipe minunate împreună și chiar au împărtășit cu fanii lor o imagine romandică. La descrierea fotografiei, Tiberiu a scris „La mulți ani, iubita mea!”. În altă ordine de idei, din moment ce și Sonia Argint se înțelege de minune cu Andreea Bălan, nu ar fi exclus ca în curând să bată clopote de nuntă pentru Mr. Silver, așa cum mai este cunoscut Tiberiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *