Prima pagină » Cultural » Cum se înțeleg, de fapt, Gabriel Cotabiță cu soția sa. Alina este cu 27 de ani mai tânără: „Nu se poate…”

Cum se înțeleg, de fapt, Gabriel Cotabiță cu soția sa. Alina este cu 27 de ani mai tânără: „Nu se poate…”

31 oct. 2022, 11:27, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Gabriel Cotabiță (66 de ani) a văzut moartea cu ochii, de două ori chiar, din cauza unor probleme de sănătate, iar Alina a fost lângă el și a crezut tot timpul în recuperarea lui, când nimeni nu mai credea asta. Asta l-a convins pe artist că este femeia alături de care vrea să trăiască toată viața.

Cotabiță recunoaște că Alina îi este, dincolo de toate, o prietenă foarte bună, iar relația lor este una modernă.

Cum se înțeleg, de fapt, Gabriel Cotabiță cu soția sa

Certificatul de căsătorie nu le îngrădește cu nimic relația potrivit celor spuse de cei doi.

“Absolut deloc. Nici pe ea, nici pe mine. Şi ea ştie foarte bine asta (…) Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere.E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi‘, a declarat artistul într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro.

Gabriel Cotabiță nu ratează nicio ocazie să vorbească despre calitățile soției sale.

“Păi, cum să nu o iubeşti?! Este o per­soană extraordinară! Lăsăm deoparte faptul că arată foarte bine ca femeie – pentru că nici nu avea voie să arate rău, era trecut în fişa postului – ceea ce mă fascinează pe mine la ea e că este extrem de deşteaptă‘, a mai spus Cotabiță.

Cum s-au cunoscut Gabriel Cotabiță și soția lui, Alina

Gabriel Cotabiță va împlini, în curând, 67 de ani, iar soția lui are 39, însă acest detaliu nu a stat în calea fericirii lor. Sunt împreună de 12 ani, iar în 2016, Gabriel Cotabiță și Alina Gabriela Munteanu s-au căsătorit religios.

“Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol al lui, la care am fost şi care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obişnuit. Dar nu înrăit…Am rămas surprinsă că mi-a răspuns el, şi nu PR-ul, şi chiar repede, la vreo două ore după concert.

Apoi, de Sfântul Mihail şi Gavril, i-am urat „La mulţi ani!. Mi-a urat şi el mie, dar mi-a scris şi ceva de genul „Să-ţi păs­trezi zâmbetul fermecător.”

Am mai vorbit de câteva ori pe chat privat. Până la urmă, m-a invitat la o cafea, iar eu am acceptat. Şi uite aşa, de la o cafea şi-un film şi altă cafea, şi alt film… au trecut ani de zile.”, a declarat Alina Gabriela Munteanu în urmă cu câțiva ani.

După ce a ieșit din comă și s-a recuperat, Gabriel Cotabiță s-a căsătorit cu Alina, iar sentimentele par să fie neschimbate și în ziua de astăzi.

“Cu minunata mea soţie (a venit la mare). E un om minunat. De-aia am luat-o de nevastă. Pe mine de Alina mă leagă faptul că ne plac aceleaşi lucruri, aceeaşi muzică. Mă rog, aceeaşi mâncare. Şi când îţi găseşti o persoană de genul acesta care mai are şi o altă calitate, care te iubeşte necondiţionat, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă asta’” a declarat, într-o emisiune tv, în 2020.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *