Prima pagină » Cancan » Cum se împacă mama lui Smiley cu Gina Pistol. Doamna Ioana Maria a vorbit despre nora ei

Cum se împacă mama lui Smiley cu Gina Pistol. Doamna Ioana Maria a vorbit despre nora ei

25 mart. 2024, 10:37,
BZI.ro, în Cancan

Puțină lume știe ce relație este între Ioana Maria, mama lui Smiley, și nora ei Gina Pistol, cea care a făcut-o bunică. Chiar dacă nu locuiesc împreună, mama artistului se împacă foarte bine cu fosta prezentatoare TV. Totodată, mama lui Smiley le dorește fiului ei și Ginei să trăiască în armonie toată viața.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. De-a lungul anilor a reușit să își construiască o carieră de succes și să își deschidă o casă de producție, HaHaHa Producțion. Totuși, artistul a fost mereu discret cu privire la viața de familie, dar și la părinții săi. Ceea ce se știe este că Smiley a declarat în nenumărate rânduri că părinții săi au fost cei care l-au sprijinit necondiționat în toți aceștia ani.

Ce relație este între mama lui Smiley și Gina Pistol

Ioana Maria, mama lui Smiley, a vorbit recent despre Gina Pistol și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Chiar dacă nu locuiește în aceeași casă cu ea, mama lui Smiley este sigură că nora ei este o femeie gospodină.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…) Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți”, a spus mama lui Smiley, despre Gina Pistol.

Ioana Maria a ținut să le ureze tot ce-i mai bun în mariajul lor.

„Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”.

Cine este mama lui Smiley

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Cântărețul formează un cuplu cu Gina Pistol, iar împreună au o fetiță minunată. De asemenea, artistul are o familie frumoasă, iar părinții săi l-au susținut în cariera sa. Putini sunt cei care știu cine este și cum arată mama lui Smiley.

Ioana Maria a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. Mama artistului i-a fost alături acestuia când a decis să se facă cântăreț, iar peste ani, fiul ei avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară. După ce Smiley și-a deschis propriul studio, HaHaHa Production, Ioana Maria are grijă de casa de producție a fiului ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *