Prima pagină » Cancan » Cum se împacă fetița lui Victor Slav cu iubita acestuia? Destăinuiri în direct la TV
Cum se împacă fetița lui Victor Slav cu iubita acestuia? Destăinuiri în direct la TV

Cum se împacă fetița lui Victor Slav cu iubita acestuia? Destăinuiri în direct la TV

25 dec. 2020, 15:37,
în Cancan

Victor Slav nu mai are nici o relaţie de 6 ani cu Bianca Drăgușanu. Atunci au surprins pe toată lumea când au decis să pună capăt căsniciei. Pentru prima dată, acum a vorbit despre cum i-au explicat Sofiei, fetiţa lor, că mami şi tati nu vor mai locui împreună.

Totodată, Victor Slav a prezentat-o şi pe actuala iubita fetiţei lui. Invitat la emisiunea „Vorbeşte lumea”, Victor Slav a spus că şi-a refăcut viaţa după divorţ şi că are o relaţie de un an şi patru luni cu cineva. A menţionat, de asemenea, şi cum a reacţionat fetiţa lui la această schimbare.

”Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzică, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joacă, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă.”, a declarat Victor în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv.

Ce relație are Sofia cu iubita tatălui ei?

Momentan, fetiţa e prea mică pentru a înţelege noţiunea de divorţ şi faptul că ei doi părinţi nu mai locuiesc împreună. Totuşi a acceptat-o cu uşurinţă pe iubita lui Victor Slav. De altfel, acesta a recunoscut că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste şi că este foarte fericit.

Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc şi sunt iubit”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *