Prima pagină » Economic Local » Cum se îmbracă politicienii din România? Andrei Florescu, într-un nou episod de #PodcastBZI: „Rareș Bogdan are costum și de 7.000 de euro, iar Marcel Ciolacu are pantofi de 1.500 de euro” – FOTO/VIDEO

Cum se îmbracă politicienii din România? Andrei Florescu, într-un nou episod de #PodcastBZI: „Rareș Bogdan are costum și de 7.000 de euro, iar Marcel Ciolacu are pantofi de 1.500 de euro” – FOTO/VIDEO

24 nov. 2023, 02:00, 4 ,
Raluca COSTIN, în Economic Local

Andrei Florescu a analizat cum se îmbracă politicienii din România într-un nou episod de #PodcastBZI. Fondator al Atelierului de Stil, dedicat modei masculine, specialistul din Iași susține că cel mai bine îmbrăcat politician din România este Rareș Bogdan. Premierul României, Marcel Ciolacu, și primarul Iașului, Mihai Chirica sunt printre politicienii ale căror ținute au fost analizate de Andrei Florescu

Andrei Florescu, fondator Atelierul de Stil, discută, în #PodcastBZI, despre cei mai bine îmbrăcați politicieni din România și din Iași. Puteți urmări acest episod AICI.

Andrei Florescu a analizat cum se îmbracă politicienii din România într-un nou episod de #PodcastBZI. Specialistul din Iași susține că cel mai bine îmbrăcat politician din România este Rareș Bogdan. Prim-vicepreședintele PNL și fostul jurnalist de televiziune are o garderobă de lux.

„În opinia mea este politicianul din România care se îmbracă cel mai bine. Se observă calitatea materialului, cum este purtat costumul, cum este asortat totul. Am doar cuvinte de laudă când vine vorba de ținutele sale. Cred că are costume care costă 7.000 de euro, unul. Eu cred că are ținute de calitate și o garderobă destul de bogată”, spune Andrei Florescu, fondator Atelierul de Stil.

Specialistul care se ocupă de moda masculină susține că premierul Marcel Ciolacu este un alt politician care se îmbracă bine.

„Și domnul Ciolacu se îmbracă bine, poartă încălțăminte de calitate. Are pantofi de la o firmă italiană și costă, cred, 1.500 de euro. Domnul primar Mihai Chirica este un alt politician care se îmbracă bine. Nu știu dacă are costume la comandă sau unde și le face, dar este îmbrăcat bine”, susține Andrei Florescu, fondator Atelierul de Stil, ieșeanul care a analizat cum se îmbracă politicienii din România.

Cum se îmbracă politicienii din România, în opinia lui Andrei Florescu

În ceea ce privește trendul în materie de modă masculină, Andrei Florescu susține că un costum clasic este necesar în garderoba oricărui bărbat.

„Sunt tot felul de trenduri de la an la an, dar clasicul nu moare niciodată. De exemplu, acum se poartă ținutele oversize. Se potrivește oamenilor care nu sunt foarte plinuți pentru că se adaugă volum. În schimb, partea asta de slim este în toate colecțiile. Deși s-a încercat pantalonul mai lărguț, sunt case de modă care au pantalon larg, dar și cel slim. Se poartă ton-sur-ton, bejuri, griuri, burgundy, deci aceeași nuanță. Te îmbraci tot mai lejer. A venit oversize-ul, iar doamnele au acceptat ușor acest trend. Un bărbat poate să aibă un costum 5 ani și nu are o problemă cu asta. O femeie nu face asta niciodată. De aceea hainele pentru bărbați sunt puțin mai scumpe, iar cele pentru femei, puțin mai ieftine. Pentru că este un fast-fashion, este posibil ca materialul să nu fie de cea mai bună calitate, dar este mai accesibil”, mai explică Andrei Florescu.

Bărbații sunt atenți la ținute, de aceea a crescut numărul celor care își fac costume la comandă.

Andrei Florescu a fondat Atelierul de Stil în urmă cu 14 ani

În edițiile anterioare, reporterii BZI au prezentat povestea lui Andrei Florescu . Ieșeanul care a fondat, în urmă cu 14 ani, Atelierul de Stil colaborează cu cele mai mari case de modă din lume. În buticul deschis la Iași, designerul creează exclusiv ținute bărbătești, din materiale de înaltă calitate, aduse doar din Italia. A cunoscut mulți stiliști prin participarea anuală la Târgul Pitti Uomo, din Italia.

A mers prima dată la acest târg, care se desfășoară la Florența, în 2017. Andrei Florescu a analizat cum se îmbracă politicienii din România într-un nou episod de #PodcastBZI.

Comentarii
  • Pacat ca nu-i ajuta fețele! Cu toate costumele lor, au niste fețe de escroci sadea si bișnitari!

  • Astia dau pe o pereche de pantofi cat salariul nostru al contribuabililor pe 6 luni. Doar pe spatele nostru isi cumpara toate luxurile spurcatii astia, fura,isi fac averi , totul pe banii contribuabililor si noua acesti idioti ne pun streangul la gat, parsivi intretinuti de noi,vomaaaaa Pcr ,Pnl,zerooooo voturi

  • Se îmbracă bine dacă are pantofi de 1500 euro! Ce bășină împuțită ați trassss

  • Se imbraca,se incalta conform Legii austeritatii ! Si hakuna ma- si se plimba de 3 milioane euro in excursii de extralux in interes personal tot conform Legii austeritatii.Doar ei sunt paduchii intretinuti de noi. Ei sunt viitorii puscariasi! Ei sunt criminalii nostri ,tradatorii de tara, ei sunt rahatii care ne cersesc disperati voturi, pentru voturile nostre se calca toti acesti rahati in picioare. Votul nostru va fi un kakat PSD ,un kakat PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024