Prima pagină » Culinar » Cum se face puiul Shanghai. Ingredientul care-i dă savoare
Cum se face puiul Shanghai. Ingredientul care-i dă savoare

Cum se face puiul Shanghai. Ingredientul care-i dă savoare

15 ian. 2020, 10:58,
în Culinar

Dacă tânjeşti să mănânci ceva de la fast-food alege să consumi pui Shanghai, o reţetă simplă şi rapidă, pentru prepararea căreia ai nevoie de câteva ingrediente.

Ingrediente:

  • – un piept de pui mare
    – 100 de grame de amidon de porumb
    – o ceaşcă de seminţe de susan
    – patru linguriţe de făină
    – două linguriţe de muştar simplu
    – şase linguriţe de soia
    – trei ouă
    – ulei
    – sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Primul pas pentru a găti această reţetă delicioasă de pui Shanghai este să tai puiul sub formă de fâşii lungi. Ulterior, într-un bol mare, amestecă sosul de soia, ouăle bătute, muştarul, amidonul, făina, sarea şi piperul. Amestecă bine până se omogenizează. Ulterior, într-un alt vas, toarnă seminţele de susan.

Într-o tigaie întinsă, pune ulei la încins. Trece puiul prin amestecul obţinut, iar apoi prin seminţele de susan şi prăjeşte-le până capătă o culoare aurie. Serveşte puiul Shanghai cu o salată asortată de murături ori cu salată verde sau, de ce nu, cu sos dulce acrişor şi orez.

Extra tips: Dacă vrei ca această reţetă să fie mai sănătoasă, alege să pui la cuptor fâşiile de pui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`