Prima pagină » Culinar » Retete de post » Cum se face fasolea batuta, la manastire
Cum se face fasolea batuta, la manastire

Cum se face fasolea batuta, la manastire

08 iun. 2017, 17:51,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:608895;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, fiind un aliat de incredere in lupta cu obezitatea.

Ingrediente:

500 g fasole boabe
1 telina
5 catei de usturoi
2 cepe potrivite
2 morcovi
sare
piper
4 linguri ulei
o lingura de suc de rosii
ardei capia

Instructiuni pe CULINAR.BZI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *