Prima pagină » Cultural » Cum se descurcă Roxana Hulpe de la Pro Tv în ipostaza de mamă. ,,Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc…”

Cum se descurcă Roxana Hulpe de la Pro Tv în ipostaza de mamă. ,,Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc…”

28 mart. 2023, 12:01,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum se descurcă Roxana Hulpe de la Pro Tv în ipostaza de mamă. Celebra prezentatoare de știri radiază de fericire de când a adus-o pe lume pe micuța Zora. Vedeta s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei. Iată ce spune Roxana Hulpe despre soțul ei și provocările vieții de familie.

Cum se descurcă Roxana Hulpe de la Pro Tv în ipostaza de mamă

Roxana Hulpe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știru din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Roxana Hulpe are o familie frumoasă de care este tare mândră.

Prezentatoare de știri de la Pro Tv are o căsnicie fericită și radiază de fericire alături de soțul ei. Vedeta a dezvăluit că viața i s-a schimbat de când a devenit mamă. Aceasta petrece cât mai mult timp cu fiica sa, pe care o adoră. Roxana Hulpe a adus-o pe lume pe fetița sa în luna februrie și a postat la vremea respectivă un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi mulțumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul.”, a declarat vedeta de la Pro Tv.

Prezentatoarea de știri se declară o femeie împlinită la vârsta sa și radiază de fericire. Și colega ei de breaslă, Melania Medeleanu, are doar cuvinte de laudă când vine vorba de copilul ei.

Ce spune știrista despre provocările din carieră

Roxana Hulpe are o carieră longevivă în televiziune și cucerește publicul de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor. Aceasta se bucură din plin de celebritate și atrage multe priviri când se afișează la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Roxana Hulpe are o familie frumoasă de care este tare mândră.

Vedeta radiază de fericire alături de soțul ei și nu ezită să posteze mesaje emoționante pe rețelele de socializare prin care își declară iubirea față de partenerul său de viață.

„Când până la el credeai că bunătatea și prețuirea sunt doar între pereții numiți acasă. Doar că el a avut puterea și inspirația să transforme și alte acoperișuri în culcuș pentru inima ta. Și uite că viața aduce lângă tine un prieten, model, jumătatea cu care ai conturat o viață nouă. Și te întrebi: care e superputerea lui? Că e bunătatea întruchipată și nu e nimic mai frumos decât să-ți împarți bucuria și magia cu el. Și pe toate celelalte ale vieții. Să te am sănătos, să mă inspiri iar și iar cu nebunia și forța ta, să mă încurajezi și te rog să mă bucuri cu entuziasmul tău de copil și de acum înainte.”, a scris vedeta de ziua soțului ei.

Roxana Hulpe de la Pro Tv are o carieră de succes în televiziune, iar pe plan personal radiază de fericire alături de soț și copil. Știrista reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *