Prima pagină » Cultural » Cum se descurcă Mara Bănică în rolul de mamă a doi copii. De ce vedeta nu dorește să dezvăluie identitatea soțului ei

Cum se descurcă Mara Bănică în rolul de mamă a doi copii. De ce vedeta nu dorește să dezvăluie identitatea soțului ei

14 mart. 2023, 11:11,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum se descurcă Mara Bănică în rolul de mamă a doi copii. Celebra jurnalistă radiază de fericire alături de băiatul și fiica sa și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei. Puțini sunt cei care știu cine este bărbatul care i-a cucerit inima îndrăgitei Mara Bănică, dar și care au fost marile sale suferințe din dragoste. Iată de ce vedeta nu dorește să dezvăluie identitatea soțului ei.

Cum se descurcă Mara Bănică în rolul de mamă a doi copii

Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. Aceasta a fost corespondent de război, dar s-a făcut remarcată și în televiziune, în rolul de moderator tv. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Mara Bănică se declară o femeie împlinită și în viața privată. Vedeta este mamă a doi copii și radiază de fericire alături de soțul ei, un prosper om de afaceri pe care îl ține departe de lumina reflectoarelor.

Mara Bănică are un băiat, pe Dima, dintr-o relație anterioară, iar cu actualul soț are o fată, pe Donca. Vedeta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă și se consideră o femeie norocoasă. Jurnalista își asumă trecutul amoros și relația pe care a avut-o cu tatăl lui Dima.

„Eu am zis clar că dacă până la 35 de ani nu mă căsătoresc, eu fac un copil, ceea ce am făcut. Dima ştie că are un alt tată biologic, nu va avea o surpriză mai târziu. Nu am avut o relaţie cu acest om, nu eram din acelaşi mediu social. Am pus punct poveştii repede, după o lună.”, a declarat aceasta.

Mara Bănică și-a refăcut viața alături de actualul soț cu care are o fetiță. Jurnalista și partenerul ei de viață radiază de fericire împreună, dar își țin familia departe de lumea mondenă. Și Olivia Steer se mândrește cu copiii săi, dar păstrează discreția când vine vorba de planul personal. O altă vedetă care a trecut prin momente grele este Diana Bișinicu. Artista a divorțat de soț, iar în prezent o crește singură pe fiica sa.

Ce spune vedeta despre soțul ei

Mara Bănică este extrem de discretă când vine vorba de actualul soț. Bărbatul este un prosper om de afaceri și deține o multinațională în străinătate, dar și alte companii. De aceea, jurnalista nu dorește să divulge identitatea celui care i-a cucerit inima.

„El este șeful unei multinaționale care are legătură cu duty free-urile. (…) Nu e ceva ce am dorit eu neapărat, dar soțul meu nu dorește deloc să se afișeze. Mi-a zis că e ok ca eu să apar, că ăsta e job-ul meu, dar că el nu este „soțul Marei Bănică’, are și el un nume. Îl înțeleg cumva, că fiecare avem bine desenate locurile în ierarhia asta. Noi ne-am căsătorit religios în pandemie. Făceam o varză călită și mă sună și îmi zice: „Mâine la ora 2 ne cununăm’. A doua zi, mâine la ora 2 noi cu o mână de prieteni și câteva rude am mers la biserică.”, a mai precizat jurnalista.

Mara Bănică se bucură din plin de rolul de mamă și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei. Vedeta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *