Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum se descurcă cu banii marea artistă Corina Chiriac: „Poate dacă bănuiam ce vremuri vin…”

Cum se descurcă cu banii marea artistă Corina Chiriac: „Poate dacă bănuiam ce vremuri vin…”

13 feb. 2022, 14:00,
în Cancan ultimă oră

Corina Chiriac este una dintre cele mai mari cântărețe de muzică ușoară, compozitoare dar și realizatoare de emisiuni tv din România. Are în spate o carieră remarcabilă și nu există român care să nu o fi văzut și ascultat măcar o dată. Corina Chiriac s-a remarcat în lumea muzicală încă din anii 70, iar muzica ei este ascultată și astăzi. Timpul a trecut, artista s-a pensionat și acum spune că nu a bănuit niciodată ce vremuri vor veni.

Corina Chiriac: mi-am redus cheltuielile la minimă necesitate

Artista Corina Chiriac a ieșit la pensie, dar nu se bucură de o sumă impresionantă care să fie direct proporțională cu a sa carieră. Într-un interviu pentru Revista Formula As, aceasta a declarat că și-a redus cheltuielile la minimă necesitate pentru a se descurca cu banii. Corina Chiriac a mai spus că experiența de viață a ajutat-o să răzbată în toate aspectele ei.

Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie, a spus marea artistă a muzicii ușoare.

Cum își petrece timpul Corina Chiriac la 72 de ani

Ieșită la pensie, Corina Chiriac care a avut o carieră impresionantă pe scenă – în calitate de artist de muzică ușoară, dar și în platourile de televiziune, în calitate de prezentator – are mult timp liber pentru activități recreative. Îi place mult să citească și să iasă la plimbare. Artista și-a făcut un obicei din a hrăni porumbeii și pisicile din cartierul în care locuiește.

„Bunăoară, hrănesc pi­sicile şi porumbeii din cartier. Acest lucru face par­te din ritualul meu zilnic, cu tipic, cu ore fixe. Pare banal, dar nu e, pentru că îmi porţionează ziua în­tr-un mod benefic”, a mai spus artista pentru aceeași sursă.

Marea artistă a muzicii ușoare românești, care este singură la această vârstă. este o persoană optimistă și îi îndeamnă pe oameni, mai ales în aceste vremuri grele, să fie curioși, să studieze pentru a avea o perspectivă asupra prezentului, să facă fapte bune și să iubească viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *