Prima pagină » Cultural » Cum se descurcă Anghel Damian și Theo Rose în rolul de părinți. Artista a avut parte de o surpriză din partea familiei

Cum se descurcă Anghel Damian și Theo Rose în rolul de părinți. Artista a avut parte de o surpriză din partea familiei

21 iun. 2023, 09:43,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum se descurcă Anghel Damian și Theo Rose în rolul de părinți. Cântăreața a adus pe lume un băiețel superb pe nume Sasha Ioan și este mai fericită ca oricând. Artista și iubitul ei se dedică fiului lor și preferă să apară cât mai rar în lumina reflectoarelor. Când a ajuns acasă cu micuțul Sasha, artista a avut parte de o surpriză din partea familiei.

Cum se descurcă Anghel Damian și Theo Rose în rolul de părinți

Theo Rose radiază de fericire de când are un copil. Celebra cântăreață a devenit mamă pentru prima oară și se declară o femeie împlinită. Aceasta are o carieră de succes în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton. Dincolo de realizările profesionale deosebite, Theo Rose are o familie frumosă de care este tare mândră.

Recent, Theo Rose a ieșit din spital și a ajuns acasă cu micuțul Sasha. Vedeta a mers direct acasă la părinții ei, unde a avut parte de o surpriză de zile mari. Cântăreața a fost înconjurată de flori și cadouri pentru fiul ei. Artista și iubitul său se bucură din plin de rolul de părinți și radiază de fericire împreună.

„Noi suntem bine, am fost la un control scurt! Ne-am îmbrăcat frumos toți trei. Sasha este bine! E hidratat, a și luat în greutate deja, îi merge bine, bine și e îmbrăcat frumos. E băiatul lui Theo Rose.”, a declarat vedeta tv.

Theo Rose și Anghel Damian au precizat că o perioadă vor lipsi din lumina reflectoarelor pentru că vor să se dedice fiului lor.

Ce spune artista despre provocările vieții de familie

Theo Rose este încrezătoare că se va descurca de minune în rolul de mămică. Artista împărtășește cu fanii ei experiențe din viața privată, iar fotografiile emoționante cu băiețelul Sasha Ioan sunt extrem de apreciate de internauți. Vedeta este activă pe rețelele de socializare și are o relație apropiată cu admiratorii săi. Recent, Theo Rose a transmis un mesaj emoționant celor care au încurajat-o în ultima perioadă.

,,Mulțumesc încă o dată! Mi-ați tot scris, mi-au scris foarte, foarte mulți oameni și vă mulțumesc mult! (…) E o stare așa zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă, nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat.  Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă. A fost o noapte foarte frumoasă, eu mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar nu știu cum să vă explic.

Eu treaba asta cu mamele… o iubesc mai mult pe mama, nu știu, e ceva… eu de când am aflat că sunt însărcinată am început să scriu într-un jurnal mă rog, vreau să i-l dau lui Sasha când să fie mai adolescent, cu mintea în mai multe părți așa și am ieșit pe balcon că l-am băgat la somn, i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez, trebuie să-i povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată.”, a declarat vedeta.

Anghel Damian și Theo Rose radiază de fericire de când sunt părinți și se dedică fiului lor, Sasha Ioan. Cei doi se bucură din plin de viața de familie și au planuri mărețe de viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *