Prima pagină » Cultural » Cum se descurcă Andra Trandaș în ipostaza de mamă. Prezentatoarea își mai dorește un copil

Cum se descurcă Andra Trandaș în ipostaza de mamă. Prezentatoarea își mai dorește un copil

22 feb. 2023, 11:04,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum se descurcă Andra Trandaș în ipostaza de mamă. Frumoasa prezentatoare tv radiază de fericire de când a adus-o pe lume pe micuța Eva și se declară o femeie împlinită. Vedeta și partenerul ei de viață se dedică fetiței lor, dar nu neglijează cariera. Andra Trandaș s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și se bucură din plin de rolul de mamă. Prezentatoarea își mai dorește un copil.

Cum se descurcă Andra Trandaș în ipostaza de mamă

Andra Trandaș este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv. Vedeta de la Antena Stars se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Acesta s-a retras de ceva vreme din televiziune pentru a se dedica fiicei sale, micuța Eva.

Prezentatoarea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Andra Trandaș trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl fiicei sale. Cei doi își țin relația departe de ochii curioșilor și se bucură din plin de rolul de părinți. Prezentatoarea tv radiază de fericire de când este mamă și se gândește la al doilea copil. Andra Trandaș a dezvăluit că își dorește să fie o mamă model pentru fiica sa, Eva.

,,Știu foarte multe lucruri și din punct de vedere spiritual, și din punct de vedere psihologic, educațional și sper să fiu un ghid pentru ea. Îmi doresc să o sprijin și să o integrez în societate în cel mai frumos mod posibil.”, a declarat prezentatoarea.

Andra Trandaș se declară o femeie împlinită și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. O altă vedetă care se menține tânără și arată spectaculos după cele trei nașteri este Laura Cosoi. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei.  Și Catrinel Sandu a renunțat la cariera sa de dragul familiei. Vedeta nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață alături de soț și copii.

Ce spune vedeta despre partenerul ei de viață

Andra Trandaș este răsfățată de iubitul ei și se bucură din plin de rolul de mamă. Prezentatoarea se mândrește cu bărbatul care i-a cucerit inima și cu care are o fetiță superbă. Aceasta a dezăluit că partenerul ei de viață vrea să fie tătic din nou.

„Da, ne gândim și la al doilea copil. El vrea. Eu zic că mai întâi ar trebui să vedem cum ne descurcăm cu unul, dar el vrea un al doilea copil. Așa vede el viitorul nostru, că ar vrea să fie totuși distanța mică între ei. Adică, cât de curând să ne ocupăm.

Iubitul meu a ales numele. Mi-a plăcut din prima, îmi place foarte mult Eva. Nu aveam eu o idee anume, dar el a spus ‘eu simt și-mi doresc să fie Eva’ și Eva îi vom spune. E ca un drog, e ceva ce n-am mai simțit niciodată. E o dragoste și o putere, nici oboseala nu o mai simt. Nimic nu mai contează. Toate problemele alea ‘cine, ce a zis’ nu mai există.”, a mărturisit vedeta.

Andra Trandaș se bucură din plin de rolul de mamă și se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață. Prezentatoarea este extrem de apreciată de public și are o carieră de succes în televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`