Prima pagină » Magazin » Cum se comporta fiecare zodie cand este satisfacuta sexual
Cum se comporta fiecare zodie cand este satisfacuta sexual

Cum se comporta fiecare zodie cand este satisfacuta sexual

20 nov. 2011, 14:36,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:253539;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Bun pentru barbati daca vor sa isi testeze priceperea sexuala, bun pentru femei daca vor sa afle cat de satisfacuti sexual sunt partenerii lor. Articolul de fata iti dezvaluie cum se comporta fiecare zodie atunci cand are parte de satisfactie sexuala.
Zodia Berbec
Atunci cand nativii din zodia Berbec sunt satisfacuti sexual, isi exprima multumirea fata de partener cu imbratisari lungi, saruturi tandre si zambete care spun multe. Ulterior, vine si un mic sau mare cadou pentru ca vorbim totusi despre una dintre cele mai generoase zodii, mai ales barbatii Berbec. Femeia Berbec in schimb, raspunde cu aceeasi moneda a placerii
Zodia Taur
Pasionali si iubareti, nativii din zodia Taur sunt foarte atenti si tandri atunci cand sunt impliniti de viata lor sexuala. Emana din interior caldura sufleteasca si de cele mai multe ori le multumesc jumatatilor lor cu aceleasi gesturi sexuale pe care le-au primit. 
Zodia Gemeni
Cand sunt satisfacuti sexual, nativii Gemeni sunt mai disponibili ca niciodata. Tot ce nu le stau de obicei in fire, ei fac acum: vorbesc mult si despre orice, sunt foarte atenti si afectuosi, par ca vor sa se implice in tot felul de lucruri si sa faca planuri. Nu in ultimul rand, le vin idei sexuale inedite atunci cand primesc sex de calitate.
Zodia Rac
Este evident: radiaza din toti porii dragoste, voiosie si chef de sex. Este imposibil sa nu iti dai seama cand unui Rac ii merge bine in cuplu si asta pentru ca pare sa aiba raspunsul la toate problemele si imparte zambete pentru toata lumea. Atunci cand are o viata sexuala activa, se aranjeaza mai mult decat de obicei si este si mai afectuos.
Zodia Leu
Cand nativii Leu sunt foarte multumiti de viata lor sexuala pur si simplu stralucesc si vor sa fie in centrul atentiei partenerilor. Nu se sfiesc sa isi exprime liber satisfactia de cuplu, ba chiar propun partenerilor idei sexuale inedite. În plus, cand le place sexul primit, se dedica total armoniei in cuplu.
Zodia Fecioara
Cand sunt satisfacuti sexual, nativii Fecioara sunt foarte optimisti in privinta viitorului relatiei si asta pentru ca sexul este foarte important pentru ei. Devin mai mult ca oricand diplomati, atenti, tandri si darnici cu cadouri sexuale dar si materiale. Îsi exprima cu sinceritate starea de bine si fac tot posibilul sa o mentina.
Zodia Balanta
Nativilor din Balanta chiar le place sa faca sex, mai ales nativelor. Ei se preocupa constant de viata lor sexuala si atunci cand se simt siguri din punct de vedere sexual devin foarte fermecatori, atenti, joviali si implicati. Mai mult, isi atrag partenerii intr-un joc al seductiei cu scopul de a ajunge de fapt la o partida de sex recompensa.
Zodia Scorpion
In viata de zi cu zi, nativii din Scorpion nu exceleaza cu dovezile de afectiune. Exact invers se intampla atunci cand primesc sex de calitate. De fapt, ei nici nu concep ideea de sex prost. Asa ca, dupa aproape fiecare partida de sex isi coplesesc partenerii cu multa, multa atentie. Ba mai mult, pregatesc o cina speciala, fac curat prin casa si se depasesc pe sine cu debitul de alinturi la adresa jumatatii lor.
Zodia Sagetator
Cu o viata sexuala implinita, nativii din Sagetator par sa fie alti oameni. Dintr-odata au cheile la toate problemele, zambesc oricui, sunt mult mai relaxati in gandire si categoric, mult mai increzatori in viitorul relatiei lor. Treptat, prin curaj si in timpul sexului. Se poate spune ca pentru ei mai mult sex de calitate inseamna mai multa initiativa in pat.
Zodia Capricorn
Cand le place cum decurg lucrurile in cuplu, nativii din zodia Capricorn se transforma din timizi in curajosi. Ies din starea de expectativa si isi surprind partenerii cu idei care mai de care mai interesante, excitante, chiar unele haioase. Nu exceleaza ei la capitolul surprize dar fac tot posibilul sa isi invaluie partenerii in momente recompensa cu detalii care chiar fac diferenta.
Zodia Varsator
Cand sunt foarte multumiti de viata lor de cuplu, nativii Varsator invaluie totul in note romantice. Îsi idolatrizeaza partenerii, adica sursa de placere si dragoste, sunt foarte afectuosi si intelegatori. În momentele astea incearca ei sa fie parteneri mai buni, pe plan afectiv si sexual.
Zodia Pesti
Cand sunt satisfacuti sexual nativii Pesti au ceva din comportamentul Berbecilor, ba chiar ii intrec. Nu ca n-ar fi si ei asa uneori, dar parca acum chiar se intrec cu gesturile romantice, surprizele sexuale sau cadourile scumpe. De foarte multe ori chiar, isi surprind partenerii cu ceva nou in pat, ceva la care acestia chiar nu se asteptau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *