Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum scapi de un tatuaj. Metode naturale de îndepărtare
Cum scapi de un tatuaj. Metode naturale de îndepărtare

Cum scapi de un tatuaj. Metode naturale de îndepărtare

12 nov. 2019, 11:41,
în Radio

Cum scapi de un tatuaj. In zilele noastre e destul de usor sa-ti faci un tatuaj oriunde. Ce faci însă atunci când vrei să-l îndepărtezi?

Spre deosebire de trecut, acum saloanele de tatuaj au apărut în majoritatea oraşelor din întreaga lume. Şi atitudinea legată de tatuaje s-a schimbat, făcând purtarea unuia destul de comună şi acceptabilă în prezent.

Din păcate, deşi saloanele de tatuaje s-au înmulţit, bunul simţ nu. Frumoase şi complexe, tatuajele sunt făcute pentru a fi simbolice, aspectuoase şi să reprezinte ceva plin de sens purtătorului. Însă anumiţi oameni le fac din moft când sunt beţi. Chiar mai rău, unii citesc articole online şi se decid să-şi facă tatuaje şi lor şi prietenilor lor.

Cum scapi de un tatuaj

Dacă ai un tatuaj pe care doreşti să-l îndepărtezi, ai mai jos câteva sugestii pentru a-l îndepărta în condiţii de siguranţă.

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

– Ulei cu vitamina E
– Prosop
– Gel de aloe vera
– Beţişoare de urechi
– Turmeric pulbere
– Exfoliant de caise
– Iaurt

Soluţia 1: Aloe vera

– Ia un castron mic şi amestecă părţi egale de vitamina E cu gel de aloe vera.

– Aplică pe tatuaj, folosind un beţişor de ureche, cu mişcări circulare, pe măsură ce aplici soluţia pe tatuaj. Asigură-te că acoperi întreaga zonă cu tatuajul şi aşteaptă în jur de 5 minute. Clăteşte zona cu apă rece, sub jet.

Cum scapi de un tatuaj. Soluţia 2: Iaurtul

– Ia un castron mic şi amesteca părţi egale de turmeric pudră şi iaurt. Ar trebui să obţii o pastă ca şi consistenţă.

– Aplică pe tatuaj. Foloseşte o lingură sau chiar degetele tale pentru a aplica pasta pe zona tatuată. Lasa-o să se usuce pentru aproximativ 10 minute. Apoi spală zona cu apă călduţă şi șterge cu un prosop.

Soluţia 3: Exfoliant de caise

– Ia o cantitate mică de exfoliant de caise şi pune-l într-un castron mic. Pune şi nişte gel de aloe vera şi vitamina E şi amesteca bine, obţinând astfel o pastă.

– Aplică pasta pe tatuaj. Pune pasta şi freacă tatuajul folosind mişcări circulare, ca de masaj. Lasă amestecul să stea pe acea zonă câteva minute înainte de a clăti cu apa de la robinet.

Cum scapi de un tatuaj. Aplică aceste soluţii pe tatuaj timp de trei săptămâni, până la o lună. De fapt, soluţiile deschid la culoare pigmentul tatuajului. Timpul de îndepărtare a tatuajului variază din cauza unor factori: calitatea cernele, mărimea tatuajului, numărul de culori utillizate etc.

Aceste soluţii organice funcţionează în câteva săptămâni sau luni pentru a îndepărta tatuajul complet. Dacă eşti în grabă să scapi de el, ai putea lua în considerare o opţiune chirurgicală. De asemenea, îţi poţi consulta doctorul pentru alternative de îndepărtare a tatuajului care sunt sigure şi nu lasă cicatrici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *