Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » Urmand acest sfat, casa ta va mirosi întotdeauna bine când faci curatenie

Urmand acest sfat, casa ta va mirosi întotdeauna bine când faci curatenie

03 nov. 2019, 14:30,
în Sanatate

Cum scapi de mirosul urat din casa? Casa ta poate mirosi bine când faci curatenie, dar și după!

Aspirarea este o parte integrantă a rutinei de curățare a casei tale. Din păcate, multe aspiratoare emit un miros urât. Vrei să îți cureți casa, dar rămâne un miros urât de murdărie și praf. Din fericire, iată o soluție relativ ieftină pentru a remedia această problemă!

Miros

Ceea ce ai nevoie pentru o casă care miroase proaspăt sunt bile parfumate. Bilele parfumate sunt mărgele mici pe care le puteți adăuga mașinii de spălat pentru a face rufele să miroasa bine. Și ghiciți ce? Puteți utiliza foarte ușor aceste bile în aspiratorul dvs.! Sunt disponibile mai multe parfumuri, astfel că îl vei găsi cu siguranță pe cel care îți place.

Cum scapi de mirosul urat din casa?

Cum să facem ca aceste perle să își facă treaba? Turnați unele pe podea și goliți-le înainte de a începe să aspirați restul casei. Perlele își vor emite mirosul în sac și aspiratorul va sufla mirosul în casa ta. Va dura câteva utilizari ale aspiratorului înainte de a se simți mirosul mai mult. Mirosul a dispărut? Utilizati alte mărgele!

Bile parfumate

Vrei ca parfumul să dureze mai mult? Așadar, avem un alt sfat la îndemână pentru dvs.: cumpărați o candela mica pentru aromaterapie. În loc să cumpărați aceste uleiuri foarte scumpe, adăugați câteva perle parfumate! Este mult mai ieftin decât uleiurile sau ceara pe care le cumpărați de obicei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *