Prima pagină » Sanatate » Cum scapi de gușă: Cauzele apariției disconfortului

Cum scapi de gușă: Cauzele apariției disconfortului

11 mart. 2022, 15:26,
în Sanatate

Tot mai multe persoane se întreabă modalități cum scapi de gușă. A doua bărbie este un defect vizual care împiedică fața să arate încordată și face conturul neclar. Există multe modalități de a scăpa de acumularea de țesut adipos. De la injecții cu substanțe speciale, lipolitice până la strângerea pielii. Cu toate acestea, a doua bărbie poate fi îndepărtată singur.

A doua bărbie presupune acumulare de țesut adipos în unghiul dintre maxilarul inferior și gât. Cauza depunerilor este slăbiciunea mușchilor triunghiulari, bărbiei și pătrați, care aparțin buzei inferioare. Unii oameni au o predispoziție genetică la a doua bărbie, care poate fi îndepărtată doar cu ajutorul unei intervenții externe.

colaj femeie cu gusa si femeie fara gusa

În timp, mușchii gâtului devin mai scurți

Motive care favorizează apariția celei de-a doua bărbie

Este destul de evident că unul dintre motivele apariției unei a doua bărbie este creșterea în greutate. Mai mult decât atât, adesea silueta în același timp arată doar ușor plinuță și, în general, proporțională, iar bărbia suplimentară a „crescut” deja. După cum sa dovedit, grăsimea din zona bărbiei se acumulează mai repede decât în ​​alte părți ale feței și gâtului.

Gușa poate fi „transmisă” de la mamă la fiică, devenind o trăsătură genetică a unei persoane. Deci, dacă rudele tale au această problemă estetică, cel mai probabil o vei avea și tu. 90% dintre oameni au o curbură a coloanei vertebrale. Aceasta devine mai proeminentă în timpul sarcinii, poziția incorectă a corpului, obiceiul de a te apleca, capul coborât.

colaj femeie cu gusa si femeie fara gusa

Mai mult decât atât, adesea silueta în același timp arată doar ușor plinuță și, în general, proporțională, iar bărbia suplimentară a „crescut” deja

În timp, mușchii gâtului devin mai scurți. Un mușchi superficial care se atașează prin fibre de fața inferioară, coboară și trage cu el treimea inferioară a feței. În plus, specialiștii au observat că mersul pe jos sau ținerea capului în jos favorizează apariția ridurilor pe față și a inelelor de Venus pe gât, ci și a doua bărbie.

Din păcate, forța gravitației nu este încă sub puterea nimănui de a o depăși. Provoacă laberea țesuturilor și, ca urmare, apariția unei a doua bărbii. Odată cu creșterea volumului zonei cervical-bărbie, se recomandă verificarea stării glandei tiroide. Pentru a face acest lucru, trebuie să contactați un endocrinolog care vă va prescrie o ecografie și testele necesare.

Cum scapi de gușă: Cele mai eficiente modalități

Masajul cu miere este o modalitate excelentă de a îmbunătăți tonusul feței și de a corecta ovalul. Pentru a face masaj acasă trebuie să încălzești mierea. Aceasta ar trebui să fie caldă și lichidă. Ulterior, trebuie să aplici ingredientul pe zona gâtului și a bărbiei. Cu mișcări ușoare ale degetelor mari, freacă de la centru spre lobii urechilor. La sfârșitul masajului, poți face mișcările finale sub forma unor bătături.

femeie care zambeste si se tine de barbie

Este destul de evident că unul dintre motivele apariției unei a doua bărbie este creșterea în greutate

De asemenea, foarte eficient este face-building-ul. Aceasta este o gimnastică pentru față, care vizează întărirea mușchilor. Odată cu apariția unei ușoare bărbie dublă și a pielii lăsate în treimea inferioară a feței, se poate reface construirea feței.

În unele cazuri, a doua bărbie poate fi tratată cu ajutorul procedurilor cosmetice. Sarcina principală a tehnicilor este de a descompune depozitele locale de grăsime, de a întări și de a îmbunătăți elasticitatea pielii.

Atunci când te întrebi cum scapi de gușă trebuie să știi că o cremă cu mucină de melc te va ajuta. Mucina, în sensul obișnuit, este mucus de melc. Este un depozit de elastină, colagen asemănător omului, precum și acid glicolic și hialuronic. Cremele cu mucină de melc regenerează și reînnoiesc perfect pielea, oferă hidratare intensă și redă un ten sănătos.

femeie care se priveste in oglinda

A doua bărbie presupune acumulare de țesut adipos în unghiul dintre maxilarul inferior și gât

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *