Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum scapi de burtă fără dietă. Ai nevoie doar de o ceapă roșie
Cum scapi de burtă fără dietă. Ai nevoie doar de o ceapă roșie

Cum scapi de burtă fără dietă. Ai nevoie doar de o ceapă roșie

18 dec. 2019, 11:54,
în Cancan ultimă oră

Cum scapi de burtă fără dietă. Este bine știut faptul că „acele” kilograme în plus reprezintă o problemă pentru majoritatea femeilor. Și totuși, chiar dacă nu arăţi așa cum ți-ai dori nu dispera! În cele ce urmează vă prezentăm un truc simplu şi eficient care vă ajută să rezolvați această problemă. Așadar, nu este nevoie să ţii o dietă drastică.

Cum scapi de burtă fără dietă

Atunci când vine vorba de slăbit, ceapa roşie este, poate, leguma cea mai eficientă. În continuare vă vom arăta cum puteți slăbi cu ceapă roşie în mod corect. Și spunem aceasta deoarece ea trebuie consumată într-un anume fel.

Ceapa roșie nu doar că da savoare mâncării, însă are şi o serie de proprietăţi curative. Această legumă este bogată în vitaminele A, B şi C. Mai mult, conține substanţe antibiotice şi diuretice, dar şi săruri minerale. Iar toate acestea au un rol important în obţinerea unui echilibru general din punct de vedere imunitar.

„Dieta” cu ceapă roșie

Așadar, tot ce trebuie să faci pentru a slăbi este să consumi zilnic câte o ceapă roşie. Este necesară o cantitate de 70 de grame de ceapă roşie. Aceasta o poţi pune în salate, ciorbe sau în alte preparate.

Nu trebuie gătită

Un lucru foarte important: ceapa nu trebuie să fie gătită în niciun fel, altfel îşi pierde din proprietăţi. Ceapa roşie conţine compuşi activi care eficientizează digestia.

Cum scapi de burtă fără dietă. Efectele cepei roșii

Ceapa roşie are un efect alcalinizant asupra organismului şi ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Totodată ea remineralizează organismul.

Totodată, datorită proprietăţilor antioxidante, ceapa micşorează riscul afecţiunilor cardiovasculare. Mai mult, ajută și la împiedicarea depunerilor de colesterol în artere. Ceapa roşie călită în ulei de măsline va face digestia mai uşoară. Însă nu uita că cea mai bună variantă este să o mănânci crudă.

În numai o săptămână de la introducerea cepei roşii în dietă vei observa că trupul tău se modelează. Mai mult, șunculițele încep să dispară. Într-o lună de zile, consumata frecvent, ceapa roşie te scapă de 5 kilograme fără să rămâi cu vergeturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024